Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#692330 tozsdenyul Előzmény: #692311

ja, akkor megvilágítom a hátteret, a doktornő nagyon hívő keresztény, és ennek megfelelően buzdít a lakosság szisztematikus leölésére. Ezt az ellentétet szerettem volna számára megvilágítani, és ilyeténképpen egyedül neki szólt a keresztényezés. Bár elég sokan vannak akik magukra vehetik ezt, ha már oly nagy kereszténynek vallják magukat de mindegy, az kinek kinek magánügye, ha magára veszi, hát dícséretes.

Tehát pusztán a képmutatás nem tetszik.

Nyugodtan ollózzál, ahol én menekülni szeretnék zsidózás miatt, furcsa lenne - továbbra is gyengéd zsidózásnak értékelem próbálkozásodat, de semmi baj. Előfordul sok antiszemitával, és gondolom nem kell tőled idéznem :)

Félreértések elkerülése miatt nem vagyok zsidó, de általában nem szokott zavarni ha éppen valaki annak gondol, felőlem tegye.

Az ukránok milyen vallásúak? kérdezem halkan.

Karnyújtásnyira van az újabb orosz-amerikai hidegháború

#692326 Biborka89

A szlovák lap “Kinek a lelkén szárad az ukrán vér” című kommentárjában leszögezi: Ukrajnát már csak egy lépés választja el a véres polgárháborútól, a világot pedig az Egyesült Államok és Oroszország közötti újabb hidegháborútól.

Ivan Szabó, a HN kommentátora szerint komolyan kell venni Barack Obama szokatlanul éles bírálatait, amelyekkel Vlagyimir Putyint illette, de – teszi hozzá a szerző – Ukrajna “felforgatásában” Washingtonnak és a NATO-nak sokkal nagyobb a bűne, mint Oroszországnak és Putyinnak. Megjegyzi: Obamának abban ugyan igaza volt, hogy Ukrajna egy sakkjátszma áldozata lett, csak elfelejtette hozzátenni, hogy a sakktáblát, amelyet most “Putyin, a stratéga” is használ, még Georg W. Bush” rakta az asztalra.

Az ukrán helyzettel a pozsonyi Sme pénteki kiadása is több írásban foglalkozik. A liberális szlovák lap “Weimar Kreml ellen” című írásában megjegyzi: “Európa ismét csak akkor ébredt fel, amikor már késő”. Hozzáteszi: már csak “a rossz, a még rosszabb és a katasztrofális” forgatókönyvek közül lehet választani.

#692316 Zotya32 Előzmény: #692247

jó ez a weboldal, gyanítom hitelesebb mint az origóból kiinduló index. Van egy tippem, hogy az oroszok nem fogják a szamovár mellől nézni, ahogy Ukrajnát bekebelezi Brüsszel....

#692313 matgab Előzmény: #692306

nem tud ott senki semmit. Csak irányítják a tömegeket, néhány jóképességű szervező által.

#692312 Ibiza Előzmény: #692307

15.17kor még nem volt aláírva..,) kocsiban mondták a hírekkel ellentétben nincs aláírva.

#692311 matgab Előzmény: #692295

te keresztényezel itt egyfolytában... Ráadásul az ukránok nem is keresztények, tehát nem a keresztények lőnek akárkit is ott éppen. Ezért sem értem a szövegedet.

Csak annyit mondtam, hogy cseréld ki a mondataidban a keresztény szót zsidóra és az ilyen nagyon érzékeny emberek mint te ebben a témakörben (ne kelljen korábbi hsz-idból beollóznom), azok mindjárt menekülni szoktak ilyenkor az országból az elviselhetetlen antidemokratikus légkör fojtogató érzése miatt.

#692307 Margaretta Előzmény: #692300

" Aláírták 2014.02.21 15:25iktor Janukovics ukrán elnök és a három ellenzéki vezető pénteken megállapodást írt alá a válság rendezéséről - jelentették a hírügynökségek.

Az egyezmény aláírásánál jelent volt a Kijevben tartózkodó német, valamint lengyel külügyminiszter, akik előzőleg a Függetlenség terén vitatták meg a kormányellenes tüntetőkkel a belpolitikai válság megoldását célzó megállapodás tervezetét - írja az MTI.

A megállapodás értelmében két nap múlva életbe lép a 2004-es alkotmány, így Ukrajnában ismét parlamenti köztársaság lesz, a jelenlegi elnöki köztársaságból. Létrejön a nemzeti egységkormány, a tervek szerint 10 napon belül kell ennek felállnia. Az előrehozott választások csak pár hónappal előzi meg a jövő januárra tervezett eredeti választást.

Portfolión jelent meg ez.

#692306 Bendeguz Előzmény: #692297

a hírek szerint a téren lévők már azt se tudják mit akarnak, csak azt hogy mit nem :((((

#692295 tozsdenyul Előzmény: #692283

finoman lezsidóztál? jól van, emelkedik a színvonal....

én értem, hogy a nagy álkeresztyéneket nem zavarja ha mesterlövészek lőnek ártatlanokat, és legfeljebb az zavarja őket, ha én szóvá teszem az értékrendet, onnantól felém is jut a nagy keresztyéni "szeretetükből"

no problem, matgab, megszoktam már, nem is várok mást, csak hozzátok a formátokat

gyűlöleten kívül más nem nagyon jön fel belőletek, de semmi baj, engem bármikor megtalálhatsz ha már nagyon nincs hova ürítened, engem nem zavar

#692283 matgab Előzmény: #692239

ja, azért, ha nem a keresztény, hanem a zsidó szót használná valaki ugyanebben a stílusban, akkor te már rég disszidálni akarnál itt üldöztetettségi érzésedben...

#692280 Bendeguz Előzmény: #692203

nem lehet, az ilyeneket be kell gyűjteni és ítéletet hozni. tűzszünetben ilyet nem csinálunk. pont.

azért álljon már meg a m…

#692245 Ibiza

azért álljon már meg a menet..valami stílust vigyetek bele..ez a pf-en menőcsávós itt gáz.

#692239 tozsdenyul Előzmény: #692226

Nem mennék odáig, hogy hülye, mert én nem vagyok akkora keresztény, mint ő :)

Szegényke még hisz a mesékben, elég neki amit az oroszok mondanak, főleg mióta kihagyja a másik fél zavaró ellenvetéseit, úgy a legegyszerűbb gyűlölködni egy kicsit meg epét hányni...

http://magyarinfo.blog.hu/2014/02/20/fullba_tolja_az_orosz_seggnyalast_a_magyar_kozszolgalati_media?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_21&utm_campaign=index

egyes országokban nehéz manapság kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz jutni...

ukránia

#692232 Dr. ursi

amúgy erről van még itt szó ! ne tegyünk már különbséget !

80 halálos áldozata van az ukrajnai zavargásoknak –olvasható Vitalij Zaharcsenko belügyminiszter közleményében.

";Amikor azt mondják, hogy egyik oldalon 13, a másikon 67 vesztette életét, ez nekem elképesztően hangzik, mert 80 polgárunk halt meg”-írja a Facebookon.

Korábban 77 halálos esetről szólt a tudósítás.

#692228 Dr. ursi Előzmény: #692226

nem vagyok sértődős :o) tiszteletben tartom a véleményed csak felhívom rá a figyelmed h nem értek vele egyet és h szvsz nem teljhatalom kell hanem rend.

én a demokráciánál az elnökit favorizálom, mint pl orosz - de még mielőtt elborul az agy a ruszofóbiában :o) - a francia is ilyen, de pl usa is :o)))