Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#692628 BudFox Előzmény: #692607

szerintem nincs ebben semmi meglepő....

most kicsit az Ukrán helyzet miatt van pánik....de lehet hogy holnap meg ugyanennyit megyünk fölfele...nem lennék meglepve...

amúgy 6-7 év folyamatos tőzsdézés után én már nem sok mindenen tudok meglepődni :-)

az biztos hogy 18600 -at ha elértük volna akkor zárom a shortjaimat....

de így most ez Full short...

célár 17.500 a határidőben....ott berakom a Stoppokat.

csak akkor zárok ha nagyon megindulnánk fölfele ? de hova fölfele ? hisz USA mindenkori csúcson táncol...innen csak esni tud.

#692627 Labandy Előzmény: #692623

A buxit is elintézte a jancsukovovics ez amolyan viktátor szindróma, Jobban teljesítünk mármint a buxi legyint az elmeosztályos brekekégeskre, oszt esik mint a kű:)

Reggel 350 és 250 körül …

#692618 Tapasz

Reggel 350 és 250 körül visszavétek, a 250 körüliek zárva 360 és 410 körül majd megint visszavétel 250 és 150 körül

....lassan jönnek a 250-…

#692607 Borska

....lassan jönnek a 250-550 között fordulás reményében megnyitott longok kirázása

ez a pár hét/hónap/év olyan időszaka a bétnek amit ha nem a saját szememmel látok, nem hiszek el ...... :(

#692602 BudFox Előzmény: #692539

tegnap USA megbolondította USA megint a világot....ezzel a nagy emelkedéssel...meg csak úgy gondolnak egyet és felugranak új csúcsokra ? hát semmi sem elég ezeknek...

szóval most kezdenek el megint esni..mi meg velük együtt..

az OTP a tegnapi Ukrán rally ellenére sem tudott menni, ma meg pláne nem...

MOL sem tud emelkedni...tehát itthon most lefele lesz az irány...kérdés hogy meddig.

én 17.500 -ra várom. az a céláram...aztán berakok egy Stop -ot majd.

ds

#692596 Waszeitung

Csírájában fojtanak el mindenféle emelkedési kísérletet,piszkosul nem szeretnek bennünket...

#692538 BudFox Előzmény: #692535

mindenki megbolondult itt a magyar piacon ? hová ez a kapkodás.....

USA miatt van megint az egész.meg az Ukrán cirkusz

#692209 Waszeitung Előzmény: #692197

Reggel én is úgy gondoltam hogy lehet egy felfelé karika,de ez így nagyon karcsú az uphoz,nem is eröltetem,Moly agyoncsapva,ukrán para,nem szép a kép,talán ha 7végén sikerülni vmit eggyezkedniük..

#692197 Borska Előzmény: #692123

veszélyes dolog most ez szerintem, sejthető volt hogy az ukrán bajok OTP esetében előjönnek, emellé RICHTER-t is befolyásolhatja a dolog negatívan, MOL gyj pedig nem valószínű hogy ragyogni fog, ha pedig kiderül hogy a DT-nek esze ágában sincs kivásárolni a TELEKOM-ot akkor durva visszaadások lesznek ott is ( már pedig ha a kormány megállapodik MT-vel akkor annak valami van a hátterében és nem hiszem hogy "stratégiai" céget kiadnának )

Ukrán dolog, gyanús a hirtelen angyali nyugalom, egy este megállapodtak volna? mert ott voltak a külügyminiszterek? meg az unio? áhh, nehezen hiszem hogy egy ilyen incidens így oldódna, ha pedig visszaköszön a gond, ismét jöhet a nemzetközi csúszás is

...elég képlékeny a dolog van benne egy felrántási ugyan úgy mint egy durva beverési sansz, kiderül

Re: sd

#692196 Waszeitung Előzmény: #692162

Úúú kár hogy nem voltam,kipróbáltam volna a palackos búvárkodás...erőszakkal vagy szép szóval! :D

Sztem vasárnap megyünk..

Kinn szépen kilőttek,bux mihez kezd ezzel?

Re: sd

#692162 Sumér harcos Előzmény: #692089

OFF

más:)

nem láttalak ma a termálba,

ugy jártam,mint pelikán elvtárs,jöttek a békaemberek.

nehéz és könnyűbúvárok merülgettek az uszóban....ezeket ki engedte be oda?

ilyet még nem láttam nyitvatartási idő alatt:)

ON

Mosmár tényleg duplaalj,…

#692123 Matahary

Mosmár tényleg duplaalj, meg divergencia, meg holnap péntek!

Komolyan nemhiszemel!!! …

#692121 Matahary

Komolyan nemhiszemel!!!

Én, aki szinte soha nem veszek longra hatit, kivételesen bespájzoltam...

Hogy mér' nem tudok egyszer a **** jó oldálára állni?!

Csakazértis!

Még vettem 200 körül!

Jó lesz az, csak idő kérdése, az meg van!