na ugye, csak meggyőztelek :)
na ugye, csak meggyőztelek :)
"szerk: f*sznyiiroo"
:)) nem is emlékszem h. ezt is beírtam. Intelligens ez a motor! :)
Nem volt rossz beszálló ez történelmi mélypont körül. Hamar visszaállt ide 350 környékére.
Nem kellett 2 évet várni rá.
Itt mit csinálsz elrakod a profitot?
Melyik a kakukktojás?
f*szén, f*szállító, f*szekrény, f*szkorbács, f*aszerszám
:)
szerk: f*sznyiiroo
a user se, aki tőzsdefórumon ezzel foglalkozik... sokszor kell leírni ezt a tüzelőanyagot, igazán illik a topik témákhoz...
Nem túl inteligens ez a motor, ha már a f@szit is kisípolja. És mit szól ha azt írom, hogy ****én?!
Nekem is van gyűjteményem belőle!
Viszont ez a cafka nem tudja eldönteni, hogy most táncoljon vagy sem.
Mi a rák ez a sok csillag?!Egyből pontozzák is a hozzászólást?!
"2 évre gondoltál , hogy visszajön 350 környékére?"
Decemberben mikor beszálltam, a következő 2 évre, évenként 10% körüli volt a hozam elvárásom. Hiába no, konzervatív ****i vagyok.
Akkor a mai bölcselet!
"Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá" :-)
Na szerintem ez ennyi volt. Sokat ment pár nap alatt. Most jön egy kis pihi.
Most a leglehetetlenebb várakozás,hogy hétfőn újabb réssel indul föl..:)))
:)
Ezt én úgy ismertem, hogy aszongya: "A folyóig még elvezetheted a lovat, de arra nem veheted rá, hogy igyon is."
http://idioms.thefreedictionary.com/You+can+lead+a+horse+to+water
2 évre gondoltál , hogy visszajön 350 környékére? Azért annyira ez még nem extrém árf. vsz, itt volt kb szelvényvágás után is tavaly tavasszal.
Vhogy nekem szimpatikus ez a cég. Igaz csak osztalékok előtt szoktam vele spekulálgatni. De most már egy ideje érzek rá késztetést hosszabb távra is.
Annyira csábít az a gondolat, hogy elpihenget 5 évet tbsz-en, jön mondjuk 150 Ft oszti ez idő alatt, vagy több, és mellette visszaáll mondjuk minimum 600-ra.
Meg is lépném, csak 2 dolog tart vissza. 1. Van egy rakat másik részvényem 2. Ez az érzés eluralkodott rajtam már 500-600 környékén is. :) Azóta pedig kb a felénél is járt , vagy tart, ez úgy elgondolkoztat. :) Úgyhogy rágom a témát.
De lehet megoldják a problémámat egy kivezetéssel DT-nél. :)