Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#691983 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691965

Vegye csak, áldja meg az isten vagy/és a párt a jó szokását..... meg ingyé van még mindig :-)

Amúgy valami bűzlik Dániában, mert ha jönnek ezek a nagy Telkó fejesek(ha jönnek ugye) akkor nem csak ilyen stratégiai izé miatt... de ha az lenne amire gondolok(nem az amire eddig gondoltam, de ez az új gondolat meg lehetetlen:-) akkor elsírnám magam....

Akkor a mai nap bölcsele…

#691892 Nyeretlen_Keteves

Akkor a mai nap bölcselete (ami egyben egy dakota közmondás is)

"Mindig az a ló iszik először a folyó vizéből, amelyik előbb ér oda."

#691884 Boby. Előzmény: #691872

Kb. 2 hónap alatt ért abba a zónába, amit beszálláskor 2 évre terveztem, és igazából még nem gondolom úgy, hogy ki kellene szállnom.Továbbra is komoly nagy beszálló(k)ra - akár a DT is lehet - gondolok, miközben a magyar spexek döbbenten és hitetlenül nézik az emelkedést a partvonalról, vagy remegve várnak a beragadt, régen nyitott pozikban, hogy "csak a beszálláskori árig tartson ki az emelkedés". Célárat nem tudok mondani. Továbbra is azt gondolom, hogy aki ilyen környezetben ilyen tételt vesz ebből a papírból, az tudja hogy mit csinál és eszében sincs - legalábbis egyenlőre - visszaönteni, mert tudja, hogy - egyenlőre - úgysem lenne vevő a cuccra.

#691872 rbbj11 Előzmény: #691859

én majd 500-nal tartom olcsonak, mikor kiderül, fizetnek 60 ft osztalékot még idénre :)

egyebkent chart alapjan innen 360 sima ugy, de a 400 se olyan elvetemult elkepzeles

#691852 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691840

A haverkodást gondolom a kormány kezdeményezte, mert az mtel azért fontos szerepet játszik kishazánkban... ami igazán meglepő a történetben, hogy ez értelmes gondolkodásra utal....gyanús :-)

Kielemeztem a helyzetet... és arra jutottam, hogy továbbra is venni kell mint állat :-)

#691842 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691840

Azt a másik(ma már régebbi) haverhoz vitte.... de amúgy sem kellett az a mi telkónknak (csak a gond volt vele:-) . A lényeg! Mi vagyunk a legeslegeslegújabb haverok :-) (hogy ez jó vagy rossz azt nemtom)

Most, hogy haverkodunk a…

#691833 Nyeretlen_Keteves

Most, hogy haverkodunk a kormánnyal, ami mögött van valami megállapodás féle gondolom, talán??? nem szívatják tovább a telkó szektort, aminek következtében még inkább megvenném a kocerájt a DT helyében (állam bácsinak teljesen mind1, főleg hogy nagy valószínúséggel nem sok részvényük maradt). Forint sem túl erős.... de ha nem veszik meg, majd megveszik 600-nál akkor má jó olcsó lesz! :-)

#691829 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691824

Ez sem rossz...!! de mi nem erre a hírre vártunk igazán! :-) (bár arra sem várok annyira, mert ugye nem mindenki lenne teljesen boldog...)

Akkor ez az oka, hogy jön a sok főmufti Telekomos pénteken.....

De ettől függetlenül, jó lesz ez! :-)