Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Blackberry - BBRY

Re: nincs cím

#718689 Janicroft Előzmény: #718659

Én nem mernék mert nem adta vissza azonnal az összes "ok nélküli" emelkedést, bár éppen ezért akár eshetne is még, de én mégis arra számítok hogy lesz egy nagy csavar a sztoriban.

#718662 Bendeguz Előzmény: #718659

szerintem ne piszkáld. nézd meg a napos chartot. olyan réseket csinál, 10-20% ugrálás napon belül. szerencsejáték.

#718627 Janicroft Előzmény: #718452

Volt benne forgalom rendesen, nem lennék meglepődve ha valaki keresett volna egy VIP kiszállót mert egyébként lehetetlen eladni a Blackberryt a Lenovo-nak. Nagyon sok pénzt kereshetett ott valaki.

#698224 Bendeguz Előzmény: #698199

ezt tudhattuk jó ideje, de ettől függetlenül gennyesre kereshette magát pár jól értesült alak :)

#698199 Janicroft Előzmény: #698194

Kevesebb lett a veszteség a vártnál, de a bevételek nagyon zsugorodnak, a cégnek meg vannak számlálva a napjai.

#698193 Janicroft Előzmény: #692648

A kezdeti nagy emelkedés után 7 százalékos mínuszban fejezte be a kereskedést a BlackBerry (Nasdaq), holott a vártnál jobb gyorsjelentést tett közzé az okostelefon-gyártó. A cég szerint 2015 végére tudnak majd nullszaldós cash-flow eredményt felmutatni.

#692561 Janicroft Előzmény: #691937

Persze hogy az, semmi nincs mögötte. De ma is +9%-ban van, őrület:

USA: Tépik a BlackBerry-t

A BlackBerry (Nasdaq) Windows Phone és Nokia X platformokat használó okostelefonokra is elérhetővé teszi üzenetküldő szolgáltatását – írja a Marketwatch. A BBM nyártól ingyenesen elérhetővé válik a Windows Phone alapú telefonokra. Ezen túl a BlackBerry visszatér a készülékeire jellemző billentyűzetekhez is. A BlackBerry 4,7 százalékos pluszban nyithat.

Re: Hétfőn nagy mozgások lesznek szerintem

#691927 Bendeguz Előzmény: #687668

Na akkor breaking news! A Facebook megvette a WhatsAppot, esett is egy szépet after hoursban. 16 milliárd dollárba került. 2 éve még 1 milliárdért akarta megvenni a Google :)

A BBRY pedig pont emiatt emelkedett már csaknem 8%-ot, mivel azt remélik, hogy így a BBRY messenger is értékesebb a vártnál.

#687668 Bendeguz Előzmény: #687666

jaaa, nem tudtam hogy te is más pénzével szórakozol :)

#687666 rbbj11 Előzmény: #687633

aggasztóak, de felveszem a nyilasi makacs stílust...

#687633 Bendeguz Előzmény: #687452

de mindegy, mert ma is ment 7%-ot. A shortjaid miatt sírhatsz :(