Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#691804 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691793

Messi ennél sokkal gyengébb volt a sérülése előtti hónapban... látványosan nem volt kedve focizni. A mostani formája már elfogadható. Nekem elhiheted, mivel minden Barca meccset megnézek.

#691793 banyaiz Előzmény: #691742

Messit érzem halványabbnak. Lehet a sérülése, lehet más taktikával játszatják.

Neymar játéka nekem tetszik benne van a látványos játék, védekezésben nem annyira jó még talán.

Szóval masszív a Barca, nagyon ki van találva a játéka, ez a labdabirtoklás stb (igaz ez a sok passz egymáshoz 3 méterre akkor is ha a közelben nincs is ellenfél kifáraszt egy kicsit. :)

Szóval ezek rendben vannak, de nem annyira hatékony mint pár éve , lehet kiismerték az ellenfelek már jobban rákészülnek.

Bayern- Barca ha összejönne az komoly volna.

#691792 banyaiz Előzmény: #691739

Természetesen bízom a győzelemben, de ha kiesnénk netán az sem tragédia, nyertünk már elég sok Bl-t, voltunk annyi döntőben is utóbbi időben (ahol Barca ugye malaccal de verte a csapatot:).

Unalmas is lenne mindig nyerni. Vszínű ez lehet a baja a csapatnak szériában nyertek mindent aztán befásultak. :)

A perzsáktól azért jobba…

#691739 Kiss Zoltán

A perzsáktól azért jobban majréztak a görögök,most-300 helyett-, csak 11 embert hagytak hátra az angolok ellen,SZOROS LESZ!!!:)

#691728 banyaiz Előzmény: #691722

Gyenge formában vagyunk , de azért a sebesült oroszlán nagyon veszélyes , kolléga.

Barca vhogy olyan diétásnak tűnik korábbi évekhez képest, hozzák ezt az allgemeine tili tolijukat, de nincs benne az a régi átütő erő vsz. :)

City eltaktikázta ezt a meccset.

#691727 banyaiz Előzmény: #691724

Gyenge eresztés volt ez a meccs.

Többet vártam.

Majd MU megállítja a Barcát. Csak tudjuk vhogy legyőzni a görögöket. :)

#691724 Kiss Zoltán Előzmény: #691723

Az United az United ott nevelnek saját játékosokat,van hagyomány,értékek de a M.C-nél ha bedugul a kőolaj csap akkor a csapatnak is vége!Lassan egy milliárdos azt is megteheti,hogy nem csak csapatot vesz majd,hanem 60 ezer szurkolót is,de hagyományokat stb. nem tud!Na de ez legyen az ő gondjuk,mi meg meg három hónap múlva magasra emeljük a BL trófeát!!!:))))

#691722 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691692

És ez volt a jobbik manchesteri csapat? A következő körben kaphatnánk a másikat, ha valami csoda folytán tovább jutnának. :-)

#691697 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691692

Oszt milyen igazuk van azoknak az elszemtelenedett tanulgatóknak!

Már tapadok képernyőre... Estrella Damm behűtve, mert a testnek is meg kell adni! :-) (ahogy egy nagy Atleti szurkoló mondotta)

#691692 Kiss Zoltán Előzmény: #691639

Csípem a diák humort,a délutáni föci órák alatt elrejtettem a felsőm alá a piros-sárga mezt,de a kollégiumban már abban viritottam,azonnal szóltak:"tanár úr a farsang egy hét múlva lesz":))

#691637 banyaiz Előzmény: #691632

Nana kihúzod a gyufát! :)

Jó meccset várok. Sem Cityt sem Barcát nem kedvelem, de inkább Barcának szurkolok mert most ők a gyengébbek egyrészt, másrészt később még MU-nak le kellene számolnia Barcával, aztán ha most kiesik akkor nem jön össze . :)

Igaz MU annyira erőtlen most, hogy lehet görögök is kifognak rajtunk. Csak nem .

#691618 Kiss Zoltán Előzmény: #691589

Én még a Bayern elleni 0-4 után is biztos voltam a továbbjutásban!Jó tavasz lesz!Március 22-én ütjük a Realt a Bernabeuban 4-2-re,aztán a kupában oda-vissza,az utolsó fordulóban az Atletico ellen bajnoki fieszta,végül a BL döntőben a United-et verjük 3-1!:))

#691589 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691576

Minden kellék bekészítve! :-) Viszont evvel a kiütéssel kapcsolatban vannak kétségeim... max rajtam lesznek(mármint kiütések). Hajrá Barca!!!!