Egyre mélyebbre fúrja magát a vakond.
kinek?
Egonka 11k-ra várja,tehát long (pozim nincs:))
Gyorsuló nagy forgalmú esés, az álmos könyv szerint jót jelent.
"Marina árok":) 10k irány-mélytengeri fúrásba kezdett a molly.
Szeretnék venni befektetési céllal is:D, eddig dupla aljban reménykedtem, most kicsit elbizonytalanodtam.
Talán már nincs sok tér lefele.
Elég nehezen találtak pozitívumokat az eladással kapcsolatban, bár az ,hogy Hernádi lekerül a körözési listáról az tényleg nyomós érv... És nyilván az oroszok is majd jó drágán veszik át a pakkot ,hogy mi jól járjunk mert arról híresek...
Már lassan 4 éve(illetve 12) vakargatja a fejét, oszt még sem tudja, nem most fog megvilágosodni... De nem politizálok, mert szerintem rászóltak a föncsire onnan fentről, hogy sok itt az ellenforradalmár :-)
Mindkét oldalon azért bőven van a serpenyőben...lehet vityak is fejét vakargatja hogy most mit kéne csinálni.
http://index.hu/gazdasag/2014/02/20/mit_bukik_a_mol_az_ina-val/
Az INA eladásával visszaesne a Mol kitermelése és profitja, elvesztené az adriai-tengeri közvetlen kapcsolatot, csökkenne a cég mérete. Cserébe csökkenne a politikai kockázat, nőne a pénzügyi rugalmasság, Hernádi lekerülhet az Interpol listájáról, és a vállalat újra el tudna indulni a növekedés útján.
Jajj tényleg... és eddig csak kb 200 milliárdot vesztettünk rajta! Persze ezt nem így kell nézni, ez stratégiai vagy mi a fene! :-)
mint állampolgár boldog tulajdonos vagy :)
Én még nem szálltam be mert itt még túl drága, majd 18000-nél! :-)
Pff,ebből se lett sikertörténet:
és tényleg
ha beverik a mol, akkor valszeg az ukrán probléma miatt lehet, vagy vkik tudnak vmit INA-ról
Én is erre tippeltem a nagy találkozó után. No meg arra is, hogy eleve az oroszok keverték a kakit a horvátoknál...
minden mol részvényes kap 5gr uránt :)
Azt hiszem ebben már megállapodtak, amikor Paksot aláírták, ami most megy az színjáték
Engem nem érdekel a MOL! :-) Csak néha ránézek....