Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#691615 banyaiz Előzmény: #691572

50-500 Ft között várható. Kis tűréssel elmegy nem? :)

Nagyon felkapta a piac ezt a sztorit, itt a nagy Bét nyomorúságban.

Nem tudom volt-e már: h…

#691590 syscrash

Nem tudom volt-e már:

http://www.origo.hu/gazdasag/20140215-lazar-kicsavarna-az-agrarhiteleket-az-otp-kezebol.html

Az államtitkár a következő időszak nagy kérdésének nevezte az agrárhitelezést. Elmondta, hogy az OTP szeretett volna ebben monopóliumot szerezni, de a kormány határozott célja, hogy ezt a takarékszövetkezetek rendszerén keresztül bonyolítsák le. A takarékokat összefogó Takarékbankba az állam tavaly nyáron vásárolta be magát, majd idén értékesíteni akarja a részesedését. A többségi részre egyetlen ajánlat érkezett, amely a Népszabadság információi szerint a Magyar Takarék Zrt., amely az FHB Bank érdekeltségébe tartozik. Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója tavaly nyáron arról beszélt, hogy a bank 13-ról 40 százalékra tornászná fel a részesedését az agrárhitelek piacán.

Én megint türelmetlen ag…

#691582 Conrat

Én megint türelmetlen aggódó voltam, 870-en kiszálltam amikor elkezdett megint esni, azt hittem jobban beejtik. :(

#691521 banyaiz Előzmény: #691513

Azért nehéz megbecsülni mit jelent a Takarékbank mert van ennek az egész sztorinak egy "közgépes latin-amerikai" beütése. :)

Kokainbárók üzletelnek jellege.

Megnézed az építőipart , beruházásokat stb nem egy nagy sikersztori utóbbi években, megnézed ugyanezt a Közgépnél. Hát hát . :)

Na szóval ezért nehéz mit mondani, és vszínű , hogy ebben a nagy örömködésben ilyen spekulációk is benne vannak, hosszabb távra. Meg hát persze a szokásos őrület ami kitör mindig a tőzsdén legyen akár jó akár rossz hír.

Önmagában a Takbank egy dolog, az a kérdés ez egy folyamat első lépése e.

#691508 Turkoglu Előzmény: #691499

Olyan mintha semmi sem történt volna ma... Stabil 920 :-)

Brokik beállították a forgatókönyv szerint...

#691479 Janicroft Előzmény: #691477

Forbes-ban olvastam legutóbb, hogy az FHB 5-600 forintnál nem ér többet a takarék nélkül, de a takarék értékét nehéz megbecsülni, szóval ez most lutri.

#691477 rbbj11 Előzmény: #691471

honnan jön a 400 ft, mi a számítasi alap egyszerüsítve? és gondolod majd ingyen kapja meg fhb? Vmit fizetni is kell érte

#691475 rbbj11 Előzmény: #691468

pontosan

Szerintem ezek képzelgések a nagy semmiröl, ha FHB LENNE a kormány új kedvence magyar bankpiacon, még az sem lenne számszerüsíthetö a profit soron, arról nem is beszélve, hogy a tavaszui választások után akármi lehet még.

Sztem a mostani árazás tiszta biankó csekk

#691471 Turkoglu Előzmény: #691467

Nálam kb ez úgy néz ki, hogy a takarék rész Kb(400-500) ft-ot érhet részvényenként, jelenlegi állapotában...

Viszont ha megszerzik a fiúk és elkezdik szépen felfuttatni akkor ez a szám szorzódni fog az ő pofátlansági együtthatójukkal ami akár extrém mértékű is lehet...