kiköveztetnem = "kikövetkeztetnem" vagy kiköveznem mind1
kiköveztetnem = "kikövetkeztetnem" vagy kiköveznem mind1
Nyilván arra gondol hogy erősíteni akarják az FHB-t, takbank ,stb. De hogy ennek kapcsán az FHB részvényárfolyama miért és főleg mennyit emelkedhet, hát az nem hogy szürke zóna, de egyenesen fekete. Ezt most valami viszi előre, de megmondani csak a bennfentesek tudják mitől repül és mi a cél. Érdekes nap a mai, meglepődnék ha ezek után 1000 felett zárna.
De nem értem, miért érne ennyit a cég? mit terveznek el és kik?
"És mindezt úgy, hogy nem vagyok a "Holdudvar tagja" de még csak szimpatizáns sem... :-)"
Ezt valahogy már sikerült kiköveztetnem :-)
Nem... Persze 1000 felett így utólag kivághattam volna belőle, de fog ez feljebb menni én maximálisan hiszek benne... És mindezt úgy, hogy nem vagyok a "Holdudvar tagja" de még csak szimpatizáns sem... :-)
Viszont azt látom ,hogy amit a fiúk elterveznek és hasznuk van belőle azt végrehajtják, úgyhogy még csak izgulnom se kell...
hat ez durva nap...mozizom rajta hetek ota, igy legalabb nem leszek ideges
Kicsit sem adtál el? Neked vazzeg nagyobb a hited mint az enyém, pedig az sem kicsi.
Én abszolút tartom... Ha 850 környékére lemegy akkor további vétel...
Öreg vagyok én már ehhez, jó nekem a telkó szöttyögés... :-)
forgalom üdvözítő, ha innen visszatolnák 1000 fölé, akkor tényleg nem áll még meg egy darabig
Figyelem a pályát fél szemmel, de nem könnyű követni, kicsit zavaros :-)
bezárna pl 870 alá, az elég tankönyvi gyertya
hopp, most azért egy 12%-ot sikerült neki esni, amikor belevettem :9
Még most se késő szerintem 1200 a minimum amit megkarcol majd de inkább feljebb megy...
Nem...., pedig teljesen biztos voltam benne, hogy ez nagyon vonzódik az 1000-hez.
Csak elértük... :-)
annyi csókos van benne, hogy a terítéshez muszáj lesz vmi szép szám
Talána a sztratoszféra megfogja!:)