Regisztráció Elfelejtett jelszó

ENEFI Nyrt.

Re: nincs cím

#693206 Janicroft Előzmény: #691685

http://www.portfolio.hu/vallalatok/gyengen_teljesitett_az_enefi.5.196029.html

Ismertette a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó eredményeit az Enefi, a gyorsjelentésből az időszaki üzleti teljesítményre vonatkozóan sok konkrétum nem derül ki, annyi azonban látszik, hogy a társaság EBITDA-soron is veszteséges volt. Ezt elsősorban a fűtési szezon során tapasztalt szokatlanul meleg időjárás okozhatta. Az eredmények a menedzsment várakozásait is alulmúlták, az idei évre a vezetőség egyelőre nem adott prognózisokat.

#691409 Bendeguz Előzmény: #691398

netán szépen át lett talicskázva a zseton? áfás cukros cégháló lehetett a jó példa, meg tanácsadói szerződések? én nem tudhatom, a fax másik végén ültem

#691398 prfecó Előzmény: #691385

NORDICA sípálya síelés megtanulására tökéletes.

Sajnos már így is sokan vannak , ezért nem értem miért kell agyon hirdetni pl. Gazdasági Rádió , Portfolio.hu oldalán. Talán más is lehet a háttérben.

Viszont Mo-n marad a bevétel , a profit. Ugyanakkor mindig veszteséget mutatnak ki. Ausztria egy része abból él , hogy sok magyar oda jár síelni. Ott nem szégyellik a GDP 3 % innen jön és nyereséget termel a beruházás.

NORDICA esetén ismeretlen a beruházó személye( állítólag bankhitel ez vagy kamu vagy nem kamu ) és a nagysága , ezért a kivett profitot sem szívesen hozzák nyilvánosságrra

#691385 Bendeguz Előzmény: #691308

gratula! lényeg a siker élmény. az a pénz amit az estar elrabolt tőlünk, az már jó helyen van a sípályán. örülök hogy segíthettem a veszprémieknek jót síelni :)

#691308 Kiss Zoltán Előzmény: #691303

Azt már nem számolom,amióta enefi azóta néhány 10ezer hasznom is lett rajta,de most nincs és ez a lényeg!:)

Hála minden itt jelenlév…

#691267 Kiss Zoltán

Hála minden itt jelenlévő tanító mesteremnek,ma minimális bukóval dobtam és helyett azonnal pannit vettem!:)Hát akik még benne vannak,szurkolok nekik,de ez a mai hír!:((

#690739 prfecó Előzmény: #690620

Jól esik egy "macs" gratulája egy "kutyásnak" , aki két vérebet ( 8-8 kg ) és két icipici 55-60 kg jámbor kutyulimutyulit tart otthon, ketben. Viszont macs , sündisznó nem fér meg játékos kedvű kutyulimutyulik mellett .-(((

Nagyon kellene eszar pénz is állatetetésre!! és már kinéztem egy oroszlánfókát is a tengeri medencébe , ha kárpótlási jegyeimet is végre kifizetné normál áron ill. adna érte Rába részvényt , földet , gyárat a Magyar Állam ))

#690592 prfecó Előzmény: #690586

persze , hiszen Soós mondta !!! és Forbes is , sőt Gazdasági Rádióban is valami lesz ))

jó, jó néhány részvényes ár millió részvényt kitáraz a vásárlókörömére , hát az szar a részvényárfolyamra :-(((

#690585 prfecó Előzmény: #690467

Csütörtőktől tudhatsz pénz keresni , ha kicsavarják Soós kezéből a 25 millió részvényt , rögtön 400Ft körül lesz az árfolyam.

13 -án első közgyűlés , ha nem érvényes akkor 23 -án a megismételt( egyébként Magyar Állam , OTP Alapkezelő , Allianz Alapkezelő és Soós Csaba kb 67 % 9 Nekem furcsa lesz , ha nem lesz minősitett többség. Mondjuk eszar esetén mindig trükköztek))