Hozzászólás
Kénes_DénesNincs gáááááááz, mivel itt a jó öreg puszilgatnivaló Kénes.
Még szeptemberben üzentek értem a Ganimédeszről az űrlények gabonakörök formájában,
majd október 18-án elutaztam a világűrbe, hogy folytassam a megkezdett tárgyalásokat a Ganimédesz bolygón. Két hónapig voltam oda, kemény tárgyalásokat folytattam (ráadásul ott még prostituáltak sem voltak) és december vége felé visszatértem a földre. Igen ám, de a világűrben az idő máshogyan jár, s ezalatt eltelt öt földi hónap, én meg itt állok teljesen megkeveredve, oszt vártam a karácsonyt. Kihagytam az egész síszezont, egy csomó céges bulit, és egy csomó prostituáltat amikre mind számítottam. Sebaj, majd jól felhóágyúzzuk a pályát, kerül amibe kerül. :-)
Nem tudtam bábáskodni a megbeszélt névváltásnál, és a nagy név megnyerésénél, és egyéb operatív tevékenységben sem vehettem részt. Gondolom a jó öreg puszilgatnivaló Kénes nélkül még egy kis rally sem volt, attól tartok felerősödtek a köszvényes hangok. A Csabront még egy csoportjuk jól meg is fenyegette, de majd a jó öreg puszilgatnivaló Kénes rendet vág közöttük. Gondolom az izraeli shortos befektetőcsoport áll mögöttük is.
Pisával töltött vizipisztolyom van és nem félek használni!!!!!!!!
Egy kedves Kénesrajongó levélben hívta fel a figyelmemet, hogy november végén a shortos izraelita befektetőcsoport újabb ügynöke leplezte le magát egy hozzászólásban a fórumon. Sajnos a hozzászólást nem küldte el, de a sejtése jó, én már régóta tudtam, hogy kiknek dolgozik ez az illető. De majd megkeresem a hozzászólástengerben és jól leleplezem. Úgyhogy nincs gááááz!