Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: kamatdöntés

#691744 Bendeguz Előzmény: #691729

érzés... főleg, hogy -10% lesz idén az infláció (defláció) így simán mehet az egekbe az EUR, hiszen az MNB inflációs célját még a 315-ös eur se veszélyeztette a kommunikáció szerint.

#691729 Ibiza Előzmény: #691702

:)..mgadtól vagy a propaganda?

sok eszköze van a jegybanknak..sztem 330-350..

efölött már tök mindegy mert államcsőd..ott már egyoldalúan be lehet vezetni az eurt mint fizetőeszközt..

már ezen az áron is áramlik be eur a kereskedelembe..a szolgáltatásokba..stabilizálják a forintot.

Ha folytatják a vágásoka…

#691705 walex

Ha folytatják a vágásokat, könnyen meglehet a 350.

Lesznek itt még érdekes napok. Egy biztos, aki pl. új autót, drágább műszaki cikkeket akar venni, az szvsz húzzon bele. Már így is araszoltak felfelé az árak az utóbbi hetekben, de ha elszáll a HUF, akkor igencsak megdrágulhatnak.

#691651 Ibiza Előzmény: #691648

http://www.correctchange.hu/index.php?p=arf

miért kellene eurba tenni.. autót megveszed Ft-ért és már annyi euród marad..eur válság is lehet..ezt se zárjuk ki..

Én 275 ön és alatta zsákoltam.. választásokig meglátom..310nál már érdemes eladogatni..venni sztem nem..csak ha 330at vársz..

#691648 Bendeguz Előzmény: #691635

faxa, nekem a teljes vagyonomat kéne áttenni eur-ba, de ahogy ezek haladnak, a bankig se tudok elmenni a pénzemért időben

#691643 Turkoglu Előzmény: #691640

Már csak az a kérdés ,hogy példaként fogják bemutatni a káoszelméletét vagy elrettentő példaként... :-)

#691640 banyaiz Előzmény: #691635

Vágja mintha muszáj lenne. Már csak az a nyitott kérdés nekem felismeri e időben , hogy abba is kell hagyni egyszer. Annyira belendült.

Végül is a piac elég jól viseli, elfért eddig ez a mai vágás is. Ott a gondom igazán, hogy ilyen gonosz bankozás mellett korlátozottak a hatásai az alacsony jegybankinak.

exportra van vmennyi hatása gyenge ft-on keresztül aztán ezen kívül van e vmi mérhető hatása. Egyik lábra rágyúr a másikat előtte amputálta az unortodox őrültségeivel. Nem is Tolcsy lenne nem lenne ennyire kusza, ezt a káoszelméletes gazd élénkítést még egyszer tanítani fogják. :)

#691634 banyaiz Előzmény: #691629

0-nál remélhetőleg szólnak neki elfogyott. Mielőtt mínusz 10-ig meg sem áll. :)

Határozott nagyon.

Már csak a gonosz bankozás és a 0-hoz tartó kamat közötti némi apró ellentmondást kellene feloldani, hogy vmi mérhető hatása is legyen a 0 kamatnak.

Enélkül Gyuri eljátszhat a kamattal a sarokban. :)

#691629 Euroman Előzmény: #691622

ebből látszik, Varga Mihálynak semmi szava nincs....hiába próbált utalni rá, hogy meg kellene állni, semmi hatás....a többi jegybanktanács tag meg megélhetési gomnyomogató, véleménye egyiknek sem lehet, mert mato, vagy a büdös alcsuti cigány rögtön kirúgja...

#691622 banyaiz Előzmény: #691621

El is felejtettem ma kamatdöntés van. Láttam nagyon szitkozódsz ránéztem mi történt.

Semmi különös, ez a választás előtti deviza hiteles mentés.

Kicsit olyan csak azért is vágunk szaga van ennek már , nehogy sírás legyen belőle.

kamatdöntés

#691621 Euroman

ez a phasztolcsy egy elbaxott fityeszseggnyaló büdös patkány...

Re: nincs cím

#691306 KawaBazsy Előzmény: #691304

Úgy akartam, van itthon egy cég aki mérnököket közvetít ki a németekhez, először (2012) az volt a terv. De sajna, ahhoz igen kevés volt a németem, azt meg hiába hittem, h az angol elég lesz.. Aztán elmentem 2 x 100 óra némettanfolyamra, s így felhoztam a tudásom annyira, h szakmunkásnak már elég. Oszt ilyenkor is van, h 5-ször mondnak el vmit, míg végre megértem, h mit kell csinálni.. Sajna nem a Hochdeutsch-ot beszélik a szakik. :-)

Amúgy mostmár nem tervezek huzamosabb kint tartózkodást, csak a nyelvgyakorlás miatt vagyok itt. No de te még fiatal vagy, s hátha összeszedsz egy fatörzs derekú osztrák Brünhildát is, aki jobban bírja a piját, mint te.. :-)

#691304 Bendeguz Előzmény: #691292

jááááááj, dicsák buksi, apa kiszökött!

minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai lehetnek :D:D:D

meg lehet tanulni, de nem kezdőket keresnek. te miért nem a kereskedelemben dolgozol, ha ahhoz értesz? jó dolog az ablakpakolás, de ez magadhoz képest visszalépés.

#691292 KawaBazsy Előzmény: #691272

Jó, hát én is az üzlethez értek, műszaki menedzser a szakirányom, kereskedelemben dolgoztam a legtöbbet (IT az alapdiploma). No de nem ismered Bendét, ha ő meg tudta tanulni azt a progit, akkor nekünk se lehet probléma.. :-)

#691272 Euroman Előzmény: #691270

kár, hogy a vállalatvezetők nem így látják....már a számát sem tudom, hány mérnöki állásra jelentkeztem az elmúlt évben...igaz mind minőségügyi, vagy környezetvédelmi vagy az ördög tudja milyen volt, de egyikre se hívtak be...mondjuk speckóra, mint építész, villamos, gépész nem is adom be, mert az nevetséges lenne az én nehézipari diplomámmal...

#691270 KawaBazsy Előzmény: #691268

HA meg van a mérnöki látásmód, akkor nem fog problémát okozni, hamar beletanulunk, s kész. :-)

#691269 Euroman Előzmény: #691247

ne haragudj, de ez körte meg alma hasonlat...nem tudom miben, miért és hogyan halt meg...természetesen ez szomorú, és ha valaki még fiatalabban hal meg, az még szomorúbb....de attól, hogy élek, nekem nem lesz jobb kedvem....én magam is tudok betegségemről, és lehet, hogy olyan betegségem is van, amiről nem tudok...ha a felmenőimet (szülők, nagyszülők) végignézem, rám sem vár valami szép vég...volt itt a rák különöző fajtáitól az agyvérzésen át minden...egyiküknek sem volt békés halála, súlyos betegségekben, sok szenvedés után haltak meg...