207,21!!!!!!!!!!!! :)
nekem gőzöm sincs, ez most szerencsejáték és merő spekuláció. :(
Amikor ezt írtad még akkor beálltam egy minipakkot venni 180 körül, kíváncsi vagyok lesz-e ma leszúrás. Egyébként azt érzem hogy piacin kellene most belenyúlni, jó lesz a jelentés és az előrejelzés is, ugrani fog a részvény, én pedig ismét lemaradok.
csak 1 napon zárt 200 felett, szal még mindig nincs meg a bombabiztos vételi jel
rossz gyj-re számíthatnak
600 2014.02.13 17:35 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Bendeguz
mint mondtam, min. 1, de inkább 2 nap felette kell zárjon.
+ nem kell meglegyen 1-2 héten belül utána a 10%, láttam már olyat, amikor 4 hónapba került, és előtte volt -10%-ban is, de meglett. És alapvetően 4 hó alatt sem rossz a 10% szinte biztos hozam :)
Még egy hír ami NFLX-nek nem lesz jó:
Netflix pay dispute with carriers leads to slower streaming • 5:10 AM
Netflix (NFLX) subscribers have been experiencing a slowdown in the speed of their video streaming following a dispute between the company and broadband providers over how much Netflix content they should transport without receiving extra fees.
The problem is especially noticeable on Verizon Communications' (VZ) fiber-optic FiOS service, where average prime-time speeds fell 14% in January.
Rövidesen vagy árat emelnek az előfizetőknek és egyben többet fizetnek a sávszélességért a szolgáltatóknak, vagy ha eszkalálódik ez a jelenlegi helyzet akkor a szolgáltatók úgy keresztbe fognak tenni neki hogy azt a végfelhasználók is megérzik, aztán majd szépen lassan elpártolnak a Netflixtől.
ha vki netán vett CALL-t a buzdításomra, itt az ideje, hogy eladja
Az Apple egy gyökér cég, beképzelt nímand HR-esekkel. Nem kapnak tőlem semmit :)
Öööö, szerintem már levédették:
De azért érdemes elolvasni hátha maradt valamennyi esélyed ;-)
iCar almás designnal, iPhone dokkolóval. gyakorlatilag lehetne a slusszkulcs a telefon, rögtön személyre szabna minden beállítást, tükröket, hőmérsékletet, kormánymagasságot. így nem kéne negyed órát tökölni minden sofőrcserekor :) szabadalmaztassam?
Gyönyörű lenne, imádnám ha az Apple elindulna teljesen más irányokba, nem csak telefon, tablet, illetve Mac, és szoftverbevételeket szerezne.
Ma is nagyon küszködik a 200-ás szinttel, egyszer alatta, egyszer felette, egyelőre nincs határozott irány itt.
továbbra sem zárt egy napon sem 200 felett....
remélem gyj-re leütik mondjuk 180-ra, és onnan fog átmenni 200-on. Az szép hozam lehetőség: 180-220