Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

... Ismét shortban, remé…

#691845 Borska

... Ismét shortban, remélem ennyi forgolódással már megelégszik az ördög

18500ról Hati SHORT

Re: nincs cím

#691250 Borska Előzmény: #691236

hol számít valamit is számottevő mértékben az FHB menete a hati/bux ban ?

mennyit befolyásolja a bumix a hatit?

a matávot írtam az imént hogy miként látom, erre rásegített egy vezetői nyilatkozat a DT térhódítási terveiről, MATÁV már reszelget hatin, de igen szolídan

szerintem eléggé macis a bét, semmi meggyőződéses emelkedés, próbák ,kisérletek amiket csírájában szét tiposnak

háttértámogatás nélkül nem kell (kéne) izom bikára várni

...én így látom, de úgy is kiderül :)

#691246 Borska Előzmény: #691236

éppen most csavarták ki a kezemből a shortokat , meggyőződésem hogy nincs realitása a sistergő longnak, de nem megyek a nagyobb pénzzel szembe, kiugrasztott az a majd 250db-s ajánlat

shortok zárva 18500---- 18480 ( valahol itt lehet az átlag, mert 76tól 88ig kivettem a bentlévőket )

ez gyakorlatilag nullás menet volt, nem baj van hogy az elkerült veszteség többet hoz :)

reményeim szerint fentebbről ráadhatok ismét

#691236 Hathor Előzmény: #691232

FHB 11%okkal emelkedik már 300%ot ment az utóbbi időben.

Mtelekom +6%on ma is.

BUmix 3.7%os pluszban.

Annyira nem bearish.

nem tudom melyik nagy beverésre vársz..

#691232 Borska Előzmény: #691223

jó rajz, simán lehet ez a folytatás, ha ez a forgatókönyv valósul meg akkor a csatorna tetőig uzsgyi

#691224 Labandy Előzmény: #691221

Világos, hogy K@sler és neje nem tud olvasni

Fogadtak deviza párokra és rendesen minuszolnak, a fletoék időben kiszáltak, de a longot 2002 körül nyitptták a csutival. a minimális bukót elkárolták a gyors ájemef lével. ézért nem kapott 2010 ben zsugát az ájemeftől csuti. Így maradt a molly kivéreztetés a manyup elherdálás osztán kinyomták a szemét a sok panel prolinak 1k minusszal.

#691221 Borska Előzmény: #691206

hááááát szerintem benne van a pakliban egy 18k-s hati érintés , ha a bluek pillanatnyi TA avagy Funda képét figyelem ( és ez a 18 nagyon nagyon jóindulatú becslés )

OTP deviza ügy , aki kicsit is mögé lát a frankos hitelezésnek és ismeri a swap ügyleteket, az tisztán látja hogy az elmúl tizen x év teljes kaszálásának hatalmas része az ügyfelek hülyére vételéből volt, ezt a lábat rúgdossa most a kormány ( hogy jogosan avagy nem jogosan ez mellékes most ) ha csak az árfolyam számítások közötti rést fizettetik vissza már csúnya bukó lesz OTPnek, emellett nagyon csönd van az ukrán vonalról, előbb utóbb előjön az is

MOL INA röpül, lesz egy zsák kp, ami még jó is lehetne ha nem lenne tulajdonos a cégben az állam, tuti hogy lesz felülről jövő ötlet annak a 2,5 milliárdnak az okos osztására ha meg nem lesz annyi az szintúgy ránt egyet majd az árfolyamon

RICHTER gyorsjelentés és a leminősítések mindent elmondanak

MATÁV a pár napos hegymenete nem más mint a pappírt elkezdték a cégértékén árazni

és ne felejtsük el hogy lassan 5éve ralli megy kinnt, van az a puritán ámde mégis tisztánlátást sugárzó népi bölcsesség, miszerint a lóf@sznak is van vége

mindent egybevéve itthon bármi lehet akár short akár a késői shortosok ugrasztása és induló long :) fene tudja ha long indul stoppolni fogok, sőt lehet még be is szállok , már ha le nem maradok :)