Majd küldöm,csak várok még pár napot.
Nem bánkódom, mert longban vagyok (kivételesen), így megmaradtak a kontik, csak jó lett volna lezárni, hogy most lentebbről újranyithassam őket.
Azért vettem még 350-340 körül.
KT is csak 200...
Kis papírokat tömörítő Bumix indexünk az utóbbi egy évben 50%ot emelkedett.
Mondtam abban van a pénz ,-)
de csak az utóbbi fél évben is közel 50%ot emelkedett szeptember óta!
"ki tudja lehet hogy egy bazi nagy beverés után épp a long lesz a jó"
ez óriási :DD
egy bazi nagy beverés után..
akkor erre számítasz még mindig. ,-)
ne bánkódj! valami lehetőség mindig akad. Ha elment el kell engedni, nem szabad utána rohanni, úgyis jön a következő alkalom, ki tudja lehet hogy egy bazi nagy beverés után épp a long lesz a jó
Le bizony ,-)
Chart mutat nálad valamit?
Hol állunk benne nálad? Hetes?
No, engem elkerült a precizitás...
Kedden voltam utoljára gépközelben és most látom, hogy épp lemaradtam a szerdai örömködésről. 725-ig nem jött fel értem :(((...
Sebaj, majd csak fokozódik a nemzetközi helyzet!
de a mocsár közepén bimbózó tavirózsás hasonlat nagyon ütős :D :D :D
nemeztközi szinten a "magyar gyorsnaszád" nem más mint Szécsi Palis "...kis hajó az álmok tengerén..."
detto :) annyi pici különbséggel hogy nálam hati long egyszer-egyszer elvétve gyengébb pillanatokban jön csak elő, de dax short shopat :)
Az egy dolog hogy itt hitetlen gyaurok vagyunk a fórumon,de hogy az egész világban nem veszik észre a mocsár közepén bimbózó tavirózsát már évek alatt ez tényleg több a soknál!
Pedig a központi média szépen hint a mesét hogy milyen szép,milyen jó,a mi jó "matónk" is kaszával vágja az alapkamatot és hogy ezek ellenére sem kell a kutyának sem évek óta a Magyar részvény....hát hogy van ez?
A szemét mocskos imprealisták pedig közben csúcsra járatják a részvénypiacot szerte a világban,csak itt megy az országban a tinglitangli évek óta,tényleg jól nézünk ki:
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=3y&t=c&a=lg&b=1
De biztosan bennem van a hiba hogy a rózsaszín helyett a napszemüvegem vettem fel!
Hát azt én se bánnám... :) kezdenek "fájni" a dax shortok... meg persze a bux longok is... Jó párosítás :)
bravo!!!! ámulatba ejtő precizitás, és azt mondják nem lehet itt keresni a longgal
:D oppppppáá , maximálisan igazad van :) képzavar a fejben, pedig a hárfára gondoltam :) de a "h" után automatice a harang mint zajkeltő ugrott a pappírra :)
harangról lévén szó nem is bánnám ha megkongatnák odakünn :) mert ez a menet brrrrrrr el nem hiszem hogy emögött egészséges árazása van egy dinamikusan fejlődő környezetnek
szerintem a harang nem olyan lágy, hárfa akart az lenni, csak kicsillagozódott. :)