Regisztráció Elfelejtett jelszó

Takarék Jelzálogbank fórum

Re: nincs cím

#691179 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691174

Már szervezik a rendkiküli ülést a parlamentben, Rogán pajtás benyújt egy egyéni képviselői indítványt, este 7-re meg is van a szavazás, oszt holnap nyithatunk is ! :-) Persze lenne egyszerűbb út is, de a felvázolt módszer már nagyon jól bevált!

#691178 Turkoglu Előzmény: #691175

Szerintem a PSZÁF is gőzerővel FHB részvényeket vásárol úgyhogy nem érnek rá vizsgálódni... A vicc az egészben az ,hogy még csak véletlenül se jelenik meg semmilyen cikk írás, elemzés... Más papír megy 3%-ot és máris tele vele a hírek...

#691177 banyaiz Előzmény: #691175

A pénzügyi rezsicsökkentés elleni banki ármánykodást vizsgálja éppen. Nem ér rá ilyen bagatell ügyekre mint egy komplett bank államosítása, aztán privatizációs mutyija. Ez érthető. :)

#691175 Pyxis Előzmény: #690937

Ez egyszerűen már undorító, hasonló volt a játék az Allianz megszerzésekor is.

Hol a PSZÁF utódja? :D

#691173 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691171

Vazzeg, az a vicc, hogy még képesek is lennének rá, Szíjjártó kolléga gondolom szeretné még kifuttatni a longját :-)

#691163 Labandy Előzmény: #691133

nem akarok vészmadár lenni, lesz itt még sírás rívás, jól behúzták a kisbüfiket, holnap le és szórják el irgalmatlan bukóban a f@s paapert.

#691162 banyaiz Előzmény: #691133

Szépen meglökte a Takbank előre lezsírozott megszerzése.

Most már csak ennek a fundás hatásait kellene átrágni hosszabb távra. Normál piaci viszonyok között ez korlátozott hatás , de Közgépes viszonyok között már más tészta. :)

Rövid távra vsz megjósolhatatlan mikor pukkan egyet. Szélsőséges kilengésekre számítok benne.

Lehet elmegy bőven 1000 fölé is, de talán amikor bejelentik, hogy akkor megtörtént a privatizáció lezárása akkor egy hírre adás, hogy azért Takbankkal , vagy Takbank nélkül a lényeg mennyi profitot sikerül termelni ezen a nagy magyar ugaron.

Azért annyira nem egyszerű a képlet, hogy Takbank megvétel = Mi vagyunk a Rothschildok és dől a profit az FHB-hoz.

#691133 Janicroft Előzmény: #690944

Ebben az ütemben már jövő héten 4 jegyűre vált.... Én abban bízom hogy Spéder elvtárs nem véletlenül vásárolt be, de egyszerűen ez már annyit emelkedett hogy ez hihetetlen, és egyelőre nincs hír. Ha az FHB meg is szerzi a takarékot, stb, akkor sem tudom hogy ez az árazás indokolt lesz-e, értem én hogy ma is 400 milliós forgalommal szalad felfele, de a fák nem nőnek az égig, nekem itt már nincs jó beszálló. A te beszállódnak viszont örülök, gratula!

#691071 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #691062

Akartam már... de mindig lemaradtam egy-két forinttal...már csak 1000 felett kapok majd! Bár, hogy segítsem az emelkedést, veszek piacin egy kicsit. :-)