Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#69131 Kissherceg Előzmény: #69124

köszi :) a mutyit hamar észe kell venni sajnos :) Mákom volt, hogy gépnél voltam éppen. Sztm névérték előtt lesz öntés, mert azért nem minden pap sajt, páran biztos eldobálják egy 5millió darabos öntés láttán pl... Huzavona ugribugri :) BH nem hiszem, hogy 25ös célárat jelölt meg, mese sztori adott, lehet kovácsnak a hiteleivel ondok vannak és kell generálni egy kis nyerőt a bankoknak :D Nem viseli jól a lombardos otp longot :D:D

nemtom hogy névérték föl…

#69130 Tumor

nemtom hogy névérték fölé hogy tudna menni..hiszen lehet névértéken jegyezni azt pedig nem hiszem hogy tuljegyzés lesz..persze ebben a papirban most bármi történhet..:D

#69129 hosszhuszár Előzmény: #69124

elfelejtettem mondani, hogy ez egy véget nem érő történet volt lefelé, fölfelé is az lesz:))

#69124 banyaiz Előzmény: #69115

Jól elkaptad, grat.

Vsz még egy nap lehet benne fel limitig, de nap végét már nem biztos, hogy kivárja ott.

Bár az is elképzelhető, hogy felcibálják névértékig, ha tőkét akarnak emelni, kell még néhány hír hozzá.

Ma is azt vártam mikor kiszélesítették a limitet, hogy fel aztán visszacsap legalább 12-ig. Ez nem jött be. :D Aztán 14-en már nem mertem visszavenni.

basszus már majnem 0ba v…

#69121 Tumor

basszus már majnem 0ba vagyok:DDDDDD szerintetek meddig fog menni?

#69115 Kissherceg Előzmény: #69112

Van pénz, csak szűkkörnek :(( Bankár ezzel nagyot akar dobni sztm... hosszú és cumis út lesz.. 10alatti régiók egy időre elhalasztva :)

#69112 banyaiz Előzmény: #69111

21 millió db megfordult ma.

Még, hogy nincs pénz ebben az országban, egy hír aztán 300 misit betolnak Phy-be nem semmi :)

#69102 Ozzy_ Előzmény: #69100

én kiszálltam, nekem ennyi is elég volt, így is infarktus közeli élményeim voltak.

#69100 akpo7 Előzmény: #69096

Lekestunk, elfogyott. :D Ma nem akartam meg adni, esetleg holnap. Lent mar irtam, kb. mire szamitok. (Herceg burkoltan helyeselt)

#69099 Pami2 Előzmény: #69087

sőt inkább vettem még ,rontva a bekert...de mostmár vissza ne öntsétek:)

#69096 kelvin Előzmény: #69095

Tegyetek már be eladást 15-re mert elfogy és akkor kitör a pánik :-)

Módosítva: elfogyott, és kopik a 16 is, kis átlátszó pufferesek

Mindjárt hír a béten, hogy legyen 100% :-D

De akkor lehidalok

#69094 BudFox Előzmény: #69063

elég nagy pakkokkkal veszik...2 milliós forgalom megvolt 20 perc alatt...

ez bíztató a jövőre nézve.