Én is dobtam, mert minden indikátor eladáson van és január 2-án is ez volt, hogy utána lefordult. Nem tudom a mostani ralli meddig tart még, de lehet szívni fogom a fogam, De szerintem lesz még itt korrekció.
Én is dobtam, mert minden indikátor eladáson van és január 2-án is ez volt, hogy utána lefordult. Nem tudom a mostani ralli meddig tart még, de lehet szívni fogom a fogam, De szerintem lesz még itt korrekció.
Beraktam késő délelőtt 790-795-re vételt,aztán kiszedtem mert gondoltam,ha addig lemegy akkor megy tovább is,helyette vettem néhány enefit,de látom ex a pf-en halotti tort tart,úgyhogy rossz érzéseim vannak!:(
Ne irigykedj! Majd elvesszük tőle más papírban.... vagy ha netán nem sikerül, akkor ellopjuk a szemüvegét. :-)
Irigyellek az idegeidért!Ha így megy néhány hónap múlva a szemüveg kereted aranyból,az üveg meg gyémántból lesz!:)
Igazad van teljesen nekem is benn van a zabszem a nadrágomban azért, de a jósnőm meg azt mondta, hogy tarthatom nem kell izgulni... :-)
Én bízom a fijjjúkban, mert ha valamit 1x a fejükbe vettek(mutyiügyileg) azt bezony végig is viszik(ebben nem ismernek tréfát :-), ráadásul úgy veszik a papírt mintha gratis lenne, de nem árt egy kis egészséges óvatosság (leánykori nevén besz@riság :-)
Most azért bízok egy kisebb korrekcióban, mert az elkövetkező hetek hírszegények lesznek remélhetőleg. Majd akkor visszaülök.
Nektek mi a véleményetek a dologról?
Nem bíztok a fiúkban? Spéder elvtárs nem véletlenül vásárolt be... Ez még a tavasszal 4 jegyűre vált...
Úgy bezony, ahogy Sly bácsi mondotta! :-)
Ezeket a dolgokat , majd mindenki tudta (vagy sejtette) aki figyelte a történéseket, viszont én nem számítottam arra, hogy ez ilyen elsöprő hatással lesz a részvény árfolyamra... Az FHB jelenlegi eredményeire még a szerény is túl erős kifejezés... de a tőzsde a jövőt árazza...mondják az okosok. Láttam bizonyos számításokat, arra vonatkozóan, hogy milyen hatással lenne az FHB eredményére ha bekebelezné ezt az egész takarék izét... meg már régebben odasimult a postához stb... én kívánom, hogy akinek van rv-je az jól szedje meg magát de úgy rendesen... nekem ma elfogyott :-) De gondolkodom, hogy vegyek-e megint... mire 1000 felett, majd el is döntöm ! :-)
Most kezdem megérteni:
- Egyetlen ajánlat érkezett a TakarékBank 54,85%-os tulajdonrészére. Az ajánlat érvényes, az ajánlattevő egy takarékszövetkezeti többséggel bíró entitás. A Magyar Posta és a Magyar Fejlesztési Bank megkezdi a tárgyalásokat az ajánlattevővel, és március 20-ig eredményt hirdetnek. Bár az FHB néhány nappal ezelőtti közleménye, miszerint tőkét emelt a Magyar Takarék Befektetési és Vagyongazdálkodási Zrt-ben (MTBV), elég szűkszavú volt, azt lehet vélelmezni, hogy az MTBV adott ajánlatot a TakarékBankra. Az 1 milliárd forintos mérlegfőösszeggel rendelkező Magyar Takarékban 25%-os részesedéssel rendelkezik az FHB, 75%-kal pedig a takarékszövetkezetek. A vételár számításaink szerint 3 és 6 milliárd forint között lehet, és a vevő nemcsak a Takarékbank eszközeit (kb. 400 milliárd forint), de a takarékszövetkezeti ágazat eszközeit (1500 milliárd forint) is megszerzi. Ha igaz a feltételezés, hogy az MTBV az ajánlattevő, akkor az FHB a jelenlegi 800 milliárdos mérlegfőösszegét további 1900 milliárddal növeli meg. A részvényár ezen találgatások hatására emelkedett az elmúlt napokban.
Nem érteni kell hanem keresni vele! :-) mint ahogy Turkoglu kolléga(keményen tartja). Én csak"ugrálok" benne 3xx óta, igaz azt már jó párszor megtettem, viszont fogyóban vannak már a viszonylag "jóárasítottan" vett pakjaim(ma el is fogy szerintem). Itt meg már túl drága nekem... majd 1000-nél veszünk megent a föncsivel :-)
a valóságot :)
Herceg csinálhatna egy elemzést... csak nem tudom mit írna bele.. :-) ?
Soha nem tetszett nekem az FHB, de lassan komolyan gondolkozom hogy beszállok valami játékpénzzel mert ez minden nap csak felfele tud menni, látszólag komolyabb hír nélkül. Nagyon nem értem mi történik ezzel a papírral.