202-n nyitott
Mi lesz még itt!
Egy újabb Tesla S Modell gyulladt ki a napokban, ami ismét megingathatta a cég autóinak biztonságába vetett hitet. Korábban már négy alkalommal volt példa ilyen tűzesetre, ám az illetékes hatóságok nemrégiben megállapították, hogy nem a Tesla (Nasdaq) felelős a tüzekért. A Tesla 1,2 százalékot eshet, amivel kissé eltávolodhat tegnap ütött történelmi csúcsától.
nem is olcsó, és mostanában nem szeretik a közmüveket, rádásul még duplacsucs is lehet, én nem venném. Mert ha hasonlóra vágysz, sokkal jobban néz ki RWE!
francia részvény, próbáld a yahoo-n a google-n EDF. Ott mocorog a szinten.
igen, de sztem nagyon pozitívra van beárazva, én min. az elején inkább számítok -10%-os indulásra, mint plusszosra, de nap végére meg is vehetik a leütést.
ideje volna. :)
ha holnap jelentés, akkor felveszem az optimista szemüveget és nézek mint luki nyúl :)
Úgy tudom holnap jelent a Tesla, nagy mozgások jöhetnek!
Grat! :)
akkor közel leszel Sopronhoz, könnyebben összefuthatunk ;)
mint mondtam, min. 1, de inkább 2 nap felette kell zárjon.
+ nem kell meglegyen 1-2 héten belül utána a 10%, láttam már olyat, amikor 4 hónapba került, és előtte volt -10%-ban is, de meglett. És alapvetően 4 hó alatt sem rossz a 10% szinte biztos hozam :)
Jó a kérdés :) Ott jött össze. USA, Kanada, Svájc, Liechtenstein voltak az eredeti célok, de oda jelenleg képtelenség. Németország és Auszria ami konkrétan elérhető és a legvalószínűbb célpont a magyarok számára. Az érdekesség kedvéért beadtam egy Dél-koreai pozira is, de onnan se jött válasz :)
Uraim, ma már elárulhatom, felmondtam Budapesten és Grazba költözöm májusban. A fórumot természetesen megtartom :)
Ha így marad, ez lesz egy tökéletes dupla csúcs.
EDF.PA-hoz mit szóltok? 27,4 felett érdekes lehet.
sztem nincsenek, de jó lenne, ha lennének a szebbik nem képviselői is :)