AMPE a túl szép, hogy igaz legyen. Sok furcsaság van benne, de egyenlőre tetszik. Meglátjuk. Egyenlőre sokkal jobb mint a nyilasi alap:-).
AMPE a túl szép, hogy igaz legyen. Sok furcsaság van benne, de egyenlőre tetszik. Meglátjuk. Egyenlőre sokkal jobb mint a nyilasi alap:-).
sztem t-austria 16on volt jó áron, most már sem szektorban sem régióban nem olcsó fundásan, sőt, picit drága
Raytheon és Tesla vételem volt ma. Mindkettő komoly technikai optimizmust mutat és fundásan is elég jók. TEsla főleg a 10%-os ökölszabályod miatt érdekelt most :)
Visa nemrég volt ilyen 200-nál, az a baj, hogy nem tudok ilyenekre szűrni, pediog ebből az egy szabályból meg lehetne nagyon jól élni tőzsdén.
Egyébként igen, TSLA aktuális lesz. Fontos, hogy napi charton záró legyen min. 1x felette, de jobb, ha 2x
akkor azt mondod, ne REGN-t vegyünk, hanem inkább AMPE-t? Minden nap figyelem AMPE-t, de elég lutri tűnik, viszont CALL beért
REGN: eyela forgalom növekedése 2013-ban 2012-höz képest.
Eylea net U.S. sales $402M vs $276M a year earlier; international $184M vs $19M.
Durva.
AMPE optina gyógyszere ezt hivatott kiszorítani ha beválik..... megyek templomba....
Még talán a TELA(telekom austria) lehet érdekes, egyrészt a felvásárlási sztori, plusz most tört egy jelentősebb ellenállást.
TSLA 198,5 akkor ez is aktuális a bűvös 200 utáni ugrásra.
Van egy alapszabály, ami hatalmas találati aránnyal müködik: ha egy amcsi cég történelmében elöször elér egy kerek számot, pl. 200-at, akkor majdnem mindig rövid idön belül megy még 10%-ot.
Amúgy lehet még egy érdekes biotech, ami őssejtben utazik. Most fognak összevonni két céget, mely alapján 5-6 dollárra teszik az összevonás utáni értéküket(most 2,4). KOOL... aki szeret spekizni. Persze garancia semmire nincs.:-)
Vestas(vws), tavalyi nagy kedvencem. 200 felett 10-20% benne lehet...
este szerintem simán belefér 3-4 gyors TA. úgyis kéne valami a blogra, mert az a 0 olvasóm is elmegy máshová :D:D:D
Ha tényleg ráérsz:-) de csak akkor. Kíváncsi lennék, hogy az AMPE-t jelen állapotában, hogyan látod?
De csak ha tényleg ráérsz.
Köszi
már írni akartam, de rá is kérdeztél. eBay?
„eBay - vétel internetes kereskedelem
Belépési pont: Piaci ár Kiszállási pont: 62,9 Stop-loss: 51,9
Kedvező árazás és magas növekedési lehetőség jellemzi az eBayt, ami az elektronikus
kereskedelem felfutásának egyik nagy nyertese lehet. Ráadásul a PayPal lehetséges kiszervezése is komoly növekedést adhat a részvény árfolyamának, így nem csoda, hogy a részvény árfolyama is kitörésre készülődik. - jelezte az ERSTE elemzője.”
http://www.elemzeskozpont.hu/fokusz-kitoresre-keszulhet-az-ebay-arfolyama-tozsde
no, a héten megint jobban rá fogok érni, van valami értelmes tippetek longra? a mux megint felkerült a top helyre az arany miatt.
mivel fantasztikus volt a hozamo kocka arány, majdnem 1:10, ezért beléptem és tartom 30-as célárral
Grat hozzá!
utólag bizonyos rendszerességgel, vagy bizonyos rendszertelenséggel tehetnénk felülvizsgálatokat is, hogy amiket belépésre alkalmasnak láttunk hogyan muzsikálnak, végül melyikünk foglalt el benne némi pozíciót, bár lehet ez marad filozofikus ábránd, hisz időnként ránézünk, csak a teljeskörűség igénye nélkül.