Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#690809 Ibiza Előzmény: #690792

:) köszönöm..mindig van okoskodó..ha nem lett volna a beírásom oldalon belül nem sokkal előrébb akkor beírom bővebben..a 660 körül meg azt jelenti nem biztos egy pakkban adtam el de azért is így írom mert ha azt írom 661en eladtam akkor egyből nézik kötéslistába mekkora pakk volt ezen az áron..ami már magánügy.

én a magam részéről tart…

#690801 Borska

én a magam részéről tartom a shortokat, bár őszintén bevallva csak azért nem ütött ki a stopp mert nem volt benn (picit veszélyes mutatvány ) így evvel a beütéssel ismét beszálló köré került az árfolyam ( ....a szerencse számlájára írom, bááár nem jó ha a szerencsének ilyetén mód beleszólása van a dolgokba )

mindemellett elkezdtem a többi pozit is visszanyitni dax short elindult és eurusd short szintúgy

ha ezek elkezdenek termelni, hati rendesen esni fog......

...kiderül

#690791 ang3lt Előzmény: #690780

persze nem zavar nem is nézem csak épp unatkoztam ezért gondoltam megosztom a véleményem

ennek a kommentnek semmi értelme

09:10 korul lehetett 660 utolag beirni mire jo?

"eladtam egy pakkot"

kifejezetten toled aki a short nyitàsra azt irja hogy "vettem shortot" ez egy cseppet tobb értelmu

az én nyelvevem

"eladtam egy pakkot" - meglévo longot zàrtam

"eladtam egy pakkot" - shortot nyitottam

A te nyelveden a "vettem shortot" alapjàn

"eladtam egy pakkot" - meglévo shortot zàrtam

"eladtam egy pakkot" - meglévo longot zàrtam

:D

ezek alapjàn az egyetlen értelmes magyaràzat ezekre a eiràsokra hogy azt magyaràzhatsz mogé amit csak akarsz. Ràaduàsul késon is irod be.

Természetesen nem kell bizonygatnod semmit sot! Nem kételkedem hogy a nyero lora tettél csak nem értem a hozzàszolàst :D

De mind1 is csak unatkoztam felejtsd el

#690314 Ibiza Előzmény: #690286

aha te hosszú távra gondolkodsz nekem meg nem jött be fél nap alatt..

amikor végre kimondtad felfelé várod buxot azóta esik..régebben az volt ott van a festményedem..ami ugye az volt vagy felmegy vagy le..

honnan van bux longod?

#690291 Borska Előzmény: #690288

azért az sokat elárul a megítélésünkről hogy ilyen hatalmas vagy 3-4 éve tartó rally nyom nélkül átlép felettünk

amúgy ha lesz piacbarát viselkedés a kormány részéről, akkor simán long a bét, mégpedig hosszú kitartó long, márha épp nem abba a ciklusba esik ez bele amikor a nemzetközi porondon ismét visszajön az esési periódus, mert az lenne igazán bazi nagy kitolás béttel......

#690289 Hathor Előzmény: #690288

Kis papírom kifutását megvárom.

Hatit jövőhétre kezelem.

Választást megvárom, addig adok időt a hazai piacnak.

Üdv

#690288 Hathor Előzmény: #690275

"Borska: nálam az indikátorok amiket figyelek egy jövő heti esetleges emelkedési lehetőséget vetítenek elő, mind S&P mind pedig DAX-ot illetően"

Nálam már bejelzett pár napja.. mondtam, erre longoltam hatit.. de nem volt jó ötlet.. már megszoktam :D

Dax: csökkenő ékemből szépen kitört. Bux lent maradt. Richter sajnos nem remekelt.

http://postimg.org/image/r3v2ziyyh/full/

Üdv

nálam az indikátorok ami…

#690275 Borska

nálam az indikátorok amiket figyelek egy jövő heti esetleges emelkedési lehetőséget vetítenek elő, mind S&P mind pedig DAX-ot illetően, de ezt én megpróbálom jó helyű shortok megnyitására kihasználni, szerintem az emelkedés korlátos

HUF pedig igen veszélyes vizeken hajózik, Matolcsy úr mit lát? 315ös tető, erre nem tesz semmit, kiáll OV illetev Varga és 3 mondatal elrendezi a dolgot, amitől (szerintük ez lehet ez ok, ebben biztos vagyok) forint vissza 307 köré, vagyis sikerként fogják elkönyveli a lavírozás folyamatát és tovább vágnak, még ha kisebb ütemben is..... ez pedig tudjuk mit jelent vagyis a huf keresztekben is a gyengülő irányú pozit érdemes keresni EUR/HUF USD/HUF long, beszállóra várva :)

#690274 Borska Előzmény: #690268

ugye :) az a baj ( legalább is ahogy én látom :) ) hogy kinnt még mindig a QE bűvöletében élnek, és azt gondolják hogy egy a vártnál kicsit elmaradó munkahely teremtési adatra a FED lassítja avagy megállítja a kivezetés menetét, pedig a történelem több alakalommal bebizonyította hogy a FED nem hagyja magát zsarolni, és ez az adatáram szerintem még belefér a tűrés határukba, vagyis kivezetés folytköv.

EKB pedig puhapöcsű, lépni nem mer, a beidegződött inflációtól való félelem miatt lassan a deflációba hajszolják az uniot, usa és az unio közti olló egyre csak tovább nyílik. Az EKB azt gondolja hogy euró gyengítése megoldódik a dollár nyomda leépítésével, ezért nem is lép, de evvel további versenyhátrányba viszi az uniót, leginkább a periféria kisebb növekedési ütemű államait, összetett folyamatok és bármely alkotóelem billenése lök egyet az összképen is, vagyis föl - le , növekvő vola, kétélű elemzői környezet, ami közvetve az amúgy elég gyér forgalmú bétet is rángatja, 100-50es pakkok oda vissza, és mégis inkább morzsolódás.....