Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#689916 Tapasz Előzmény: #689882

Bár reklámnak tűnik, de RC-nél a hati lábanként 50 ft, kötés napon belül 0,1 lábanként, napon túl 0,2 lábanként, mindkét esetben min. 99 Ft. Az 1 sávos real 900 Ft/hó. Én már 4 éve náluk vagyok, nagyon rendesek.

#689898 Hathor Előzmény: #689878

Szerinted minek irtam?

Mert ugy gondoltam.

Richter gyorsjelentes behuzott -3.76%ot..

Tegnap napos dojink lett.

Dax kitores elott az ekben, usa is korrekciora erett. Makroink jok.

Forint erosodott ahogy vartam azt.

Raerunk meg egy ket napot.

Holnap EKB.

#689882 Borska Előzmény: #689865

nem igazán szoktam számolni, a kt-re figyelnek az arbitrázs szakemberei, nekik a tréder program is úgy van beállítva hogy 1kontraktus eladás vagy vételhez párosítva van a bux kosár vétel vagy eladás funkciója, vagyis egy kattintással elintézik a kitágult avagy beszűkült kt-t , már amikor érdemesnek tartják a piacot arra hogy ezt mennyiséggel lekereskedhessék

az értékét a portfolio-n nézem , jelen pillanaban 2,3 % elvileg se nem kirívóan magas se nem alacsony

amikor az erste elakad , akkor pedig ezen a lapon látom a bux real time adatokat

http://realtime.napi.hu/

a grafikon jobb felső sarkába a valós idejű bux infó szerepel ,a többi késleltetett ( de amire kell arra igen jó )

...amúgy nagyon nagyon nagyon kisstílű, lehúzó, kapzsi , fukar magatartásnak tartom mind a bét-től mind pedig brókercégektől a real adatszolgáltatásért elkért pénzt, pl erste havi 2500ft illetve hati lábanként 250ft, ez egész évre számolva, nálam kb 180000 forint kiadás amit ki kell termelni , plusssz a maradékot lehúzzák adóval, hm,hm és akkor a spekulánsok a rosszindulatú gonosz emberek

#689878 Ibiza Előzmény: #689863

"Holnaptól indul az emelkedés újra (nálam) :D"

akkor ezt minek írtad tegnap?

#689865 Margaretta Előzmény: #689863

Annyinak, de nem szokott 350 fölé menni.

Én azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem látjuk a bux-ot ebben a tetves portfolio pro-ban, így elég nehéz (nem lehet) kt-t számolni:)

#689863 Hathor Előzmény: #689855

450-470körül kéne lennie számítás szerint a KTnak.

Januárban 120-150ek voltak..

Most meg visszatágult.

Csodás nap volt ez a mai. Nem emelkedtünk, ahogy vártam.

Na mindegy, talán holnap.

#689854 Borska Előzmény: #689852

köszönöm :) !!!!!! valóban, nálam is így van , maradhatna , na nem mindha sokat számítana, de legalább plussz

#689852 Atesz11 Előzmény: #689849

véletlen bezártam az OTP könyvét,és újbóli megnyitásra 20ast adott,fel se tűnt volna

#689851 Margaretta Előzmény: #689847

Nálam sincs bux, pár napja sem volt.

Sőt olyan is volt, hogy a rv-adatoknál mindegyik 0 volt hosszasan.

Már régebben is írtam, hogy egy hulladék.

#689848 Kissherceg Előzmény: #689843

mindenkinél van elvileg, randomnál mondjuk venni kell :), csak sokan nem szolgáltatják

Mondjuk amilyen illikvidek vagyunk...