ja..jó nagy zöldség..cégautóban hemzseg a laptop..ilyet..
akkor már a mondeot törögetnék felfelé mert az magasabb vezető..
"a Ford Mondeo-k 80% a céges" és a megane is népszerű.
inkább a stocky üzleti tervét írogasd..
ja..jó nagy zöldség..cégautóban hemzseg a laptop..ilyet..
akkor már a mondeot törögetnék felfelé mert az magasabb vezető..
"a Ford Mondeo-k 80% a céges" és a megane is népszerű.
inkább a stocky üzleti tervét írogasd..
nédda egy gondolkodó, ön nyert
Rengeteg Focus-t vettek céges autónak, ebből kifolyólag jó eséllyel volt benne notebook, projektor és egyéb.........
gőzöm sincs mi a xar volt....csak döbbenten álltam a dolog hallatán..
2honap ismerettség nem sok,tehát .........nemtom.
durva.. gyilkolni nem jellemző azért rájuk.. esetleg ha felismerte őket...vagy másban volt a lány üzlete..
ja-ja...
régi dacia szedán,erősen rárúgott az ember a hátsó-csomagtér zárra,és már nyitva is volt.
egyébként a leghorrorabb, ez irányú történetem a következő:
2006-ban megismerkedtem egy budapesti ,30körüli lánnyal,saját lakás,saját kocsi.
na most.. 2honap lett az ismerettségből,ezzel el is váltak utjaink....de ugy megmaradt,az iwiwen itt-ott,online.
2008-ban meggyilkolták budapesten a lakása garázsában, valószinúleg az autojáért,mert azt elvitték.
2férfit tartóztattak le,az auto soha nem lett meg.
A régebben használt autóknál, Lada, Szamara, Wartburg, Skoda meg még ilyeneknél simán kívülről le lehetett húzni az ablakot.
Ne tudd meg az autószerelő unokabátyám elképedését, mikor a kislánya bezárta a kulcsot a Mazdájába akkoriban, mikor egy fél napot eltöltött azzal, hogy a "szocreál" módszerek sorát kipróbálja és egyik sem jött be:)
- vannak a drogosok..a megélhetési tolvajok ők azt viszik amit látnak..vagy értenek egy-egy autó specko nyitásához.. anno zsigulit mutatta egy srác a vásárban szélesen rátámaszkodott megrázta és a zár felpattant..(mondta wartburg is olyan) egyszer bezártam a kulcsot még szamarámba..na mondom fel kell törnöm..beütöm a legkisebb ablakot..jött egy srác mondja ő ki tudja roncsolás nélkül..egy ezres..mondom ok..szorosan mellé állt szálesen meredeken az első ablakra tette a tenyerét..felugrott..és rátámaszkodott. ablak lejött két ugrásra 1cm-t utána ablakot megtámasztotta és egyszer csak a belső kallantyú elkezdett leforogni..szépen ment le az ablak..ezek régi példák de a a mostaniaknál u.ez.
- vannak a virtigli kismajmok.. specializálódik valamelyik márkára..kifigyeli bevásárló központban autót és 1-2 nap alatt elviszik..vagy feltörik..esetleg csak kinyitják...és kipakolják.
- vannak a profik..ők kinyitnak bármit..lemásolják a kódot két nyitásból..tőled 10m-ről..lopáshoz adatbázist csinálnak..milyen autó hol szokott parkolni..ezt naponta csekolják..ha megrendelés bejön 1-2 nap alatt megcsinálják.. alkatrésznek vagy átmennek a határon, még aznap a haveri átkelőnél vagy 1-2hétre altatják az autót..teremgarázsba..de soxor csak egy nagy lakótelepi parkolóban.
Az egy alap dolog, hogy a kocsi utasterében sohasem hagyunk semmit.
Ezzel együtt már loptak el autómat, ami csodák csodájára meglett.
Zárat is téptek már ki, de előbb odaértem, minthogy legyártották volna a kulcsot.
még fokozható:)
ugyanennek az ismerősnek 2kerületben lakik,**** yo helyen,ház elől elvitték a diesel 2éves BMW-jét is,1éve....soha nem lett meg.....nem is keresték,hogy vegye vissza.
pedig aszongya ...bevásárolt az arénába,mamutba göncökből, ment... vmelyik hid(most nemtom melyiket mondta már) budai oldalán megállt egy kis utcában, talán félórára...mire vissza...semmi nem volt....mehetett ismét a mamutba.
hogy mit láttak kocsin,kocsiban akik belemásztak vagy mit sem,nemtom,lehet vmi elő volt?
viszik vagy feltörik? feltöriknek mi az értelme ha nem tudja mi van benne.
tévedsz, focusokat kegyetlenül törik...
kamu..akkor törik fel ha látnak benne valamit..ha fent hagyják a gps tartót..stb.
éppen igy járt innen is vki,emléxem egy éven belül....itt irta...
de most nem azért...mekkora trutyi ez a bp...
sokat járok ott,de az automban soha nincs semmi,ha bemegyek a városba...
van egy ismerősöm fent,van egy 5ajtós 2009-es trágya, bicigli 1.4 benzin ford focusa..tehát az auto semmi különös...
mesélte eddig 6szor törték fel bp-n bent a városban,a legkülönbözőbb helyeken....
utoljára 50ezer érő frissen vásárolt gönceit vitték el a csomagtartóból.
Máskor tőle is laptop,tábla ilyenek szaladtak el az autóból.Rendőrségre már soha nem megy,mert az első után rájött, semmi értelme.
gyorsan leformattálják..raknak rá egy win7-et és már este eladják..felhasználónak 50-60%-ért vagy orgazda 40% de egyben..
oda kell figyelni...a megtalálásába nem kell nagy energiát belefecölni..ráadásul egy lehúzásba is belekerülhetünk..jön telefon megvan cucc 3k ha kell..de előre kérik a pénz..itt vagy ott lesz egy dobozban..ha kérsz azonosítható adatokat akkor vagy eltünnek vagy azt mondják ők közvetítők..nem kockáztatnak..kell vagy sem.
Egy Saab-os volt márkatársam, amúgy magyar sakkmester, a válogatott tagja felhívását bekopiznám, hátha tud segíteni vki.. lassan jön a köv. Eb. s kéne a cucc.
"ELLOPTÁK KÉT LAPTOPOMAT!! SEGÍTSETEK LÉGYSZI! Kérnék szépen mindenkit hogy ossza meg a hírt! Ma kora délután 12:40 és 12:50 között a Bajcsy Zsilinszky utca 65 szám alatt parkoltam (Pénzváltónál). Előtte 5 méterrel álltam meg,rányomtam a zár gombra , beszaladtam 1 max 1,5 percre aztán kijöttem. 15 perc múlva ismét megálltam,kinyitottam a csomagtartót,de már üres volt ;(( Az autó amiből elvitták egy Renault Cilo 1,5dci,lila színű,ha esteleg tud valaki infóval szolgálni az említett időpontban!
Amiket elvittek egy vadi új SAMSUNG ATIVBOOK 8 (értéke kb 330.000Ft) egy DELL XPS 17 (L702X) értéke kb 200.000 Ft ESZMEI ÉRTÉKE FELBECSÜLHETETLEN!! RAJTA AZ ÖSSZES ELEMZÉSEM,SAKKANYAGOM,SAJÁT,VÁLOGATOTT..STB. Azon felül egy ma vásárolt 256GB SAMSUNG SSD 840PRO,KÜLSŐ PLEXTOR 320GB HDD,EGY 32GB USB3 PENDRIVE ÉS AZ ÚTLEVELEM!! ;(( VOLT MÉG BENT EGY SPORTTÁSKA FOCI CUCOKKAL,DE AZT LESZAROM..MÁRCIUS ELSEJÉN MENNÉK AZ EGYÉNI EB-RE,DE ÍGY NEHÉZ LESZ..KÉREM SZÉPEN A BECSÜLETES MEGTALÁLÓT HOGY JUTALOM FEJÉBEN JELENTKEZZEN VAGY VISSZA IS VÁSÁROLNÁM! TELEFONSZÁM ÉS EMAIL 06309430928 és gmalma@gmail.com. KÖSZÖNÖM! KÉP A KÉT LAPTOPRÓL
A DELL GÉP paraméterei: Szervíztag: BH1FSQ1 Processzor: Core i7 2630QM,8GB DDR3,17,3 FHD (1920x1080) kijelző,NVIDIA GeForce GT 550M 1GB VGA,JBL 2.1 hangszórók alul mélynyomóval,9 cellás aksi,BLUE ray maghajtó,wireless,világító angol billentyűzet rajta rárgasztott magyar karakterek a hosszű magánhangzóknál!, 1TB (2x500gB) HDD,Webkamera..
A Samsung ATIV BOOK 8 VADONAT ÚJ: NP880Z5E-X01UB,15,6 FHD (1920x1080) érintő kijelzős, Core i7 3rd generációs 3635QM,8GB DDR3, 1TB HDD,AMD Radeon HD 8770M VGA,Webkamera,killer wireless,JBL hangszórók,Bluetotth 4.0,2x usb3.0,2x usb2.0 kb 2,5 kg és nagyon vékony!"
Így vágják át az árazással a kereskedők
http://budapestlight.hu/cikk.php?&id=5250&url=%C3%8Dgy-vagjak-at-az-arazassal-a-kereskedrk
13:30
Utolsó nap - Bárdos András műsora
Oknyomozó dokumentum-magazin
Steve Jobs - A milliárdos hippi Bárdos András új sorozata ismert és kevésbé...
STORY4
segítettem neked.
Akkor miért más a szellemisége egy zsidónak és egy valódi kereszténynek?..arrogancia kiválasztottság és felsőbbrendűség munkálkodik a lelkükben.
Aha... szóval a google a barátod.:-)
A Bibliában - aminek amúgy része a Tóra (kb. Mózes öt könyve) - rengeteg dolog benne van, de amit állítottál, az nincs benne explicit módon. Implicite viszont bármit bele lehet érteni, ha az egész Bibliát tekintjük forrásnak.