Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

jó hír kezdemény: egy né…

#689556 Euroman

jó hír kezdemény: egy német tulajdonú cégnél bekerültem a szűkebb kiválasztásba, a továbbiakról értesítenek...remélem lesz belőle valami

Re: nincs cím

#689509 Euroman Előzmény: #689487

igen, ez is előfordulhat. amihez nincs kedvem, végzettségem, adottságom, olyanra nem jelentkezem....amire jelentkeztem, nem kellettem. ennyi.

#689506 Euroman Előzmény: #689484

az ingázás sehogy sem lenne jó....egy szükséges kényszer, ha kapnék a közelben munkát...a vonaton, buszon ülni órákat is felesleges, és autót vezetni sem szórakoztat....számomra mindenképpen elcseszett idő lenne...

#689487 prospero Előzmény: #689474

"viszont vaktába bármibe nem ugrok bele"

Lószart. Ha így folytatod semmibe nem ugrasz bele...

Minden egyes hónappal csökkennek az elhelyezkedési esélyeid, és a várható jövedelmed jó eséllyel exponenciálisan... persze **** kényelmes a volt főnököd hibáztatni....

#689484 prospero Előzmény: #689474

Arra akartam célozni, hogy ezer érvet tudsz felhozni arra, hogy miért nem lenne jó az ingázás... ahelyett, hogy arra próbálnál meg érveket hozni, hogy hogyan lehetne mégis jó az ingázás...

Ez pedig mindenképpen a Te választásod, ami elég erősen determinálja a végkimenetet is...

#689482 Euroman Előzmény: #689481

igen, ez alsóhangon biztosan így van....én is zokon veszem, hogy nem regisztrálhatok, és így nem tud állami támogatással felvenni, aki esetleg akar, mert ha regisztrálok, akkor azonnal a nyakamba sózzák a közmunkát....és mivel én sosem töltöttem akármivel és akárkikkel az időmet, ezért ez nem opció

#689481 walex Előzmény: #689478

Nálunk simán meglenne a 20%-os munkanélküliség,ha kivennénk a közmunkásokat, külföldön dolgozó félmillió magyart, a rengeteg álrokkantat és a mai napig túlméretezett állami bürokráciában dolgozó embereket a statisztikából.

Sajnos a népnek nem a valóság kell,hanem a kádári álomvilág a vörös és narancsos kommunistákkal.

#689480 Euroman Előzmény: #689473

én fizetésben bőven tennék engedményt a "kényelmesebb" megoldás érdekében, mivel eddig sem kerestem valami híresen...de fizetésig még egyszer sem jutottunk el....sőt semeddig sem...

orf1 (osztrák közszolgál…

#689478 Euroman

orf1 (osztrák közszolgálati) esti híradójában első, vezető hír volt, hogy 450.000-re nőtt Ausztriában a munkanélküliek száma, ami 9,5 %-os növekedés tavaly januárhoz képest, és 60 éve a legrosszabb adat...

#689474 Euroman Előzmény: #689339

én nem választottam, mert nem én rúgtam ki magam, nem mondtam fel, és nem tehetek róla, hogy azokra a helyekre, ahová jelentkeztem, még meghallgatásra sem hívtak be...viszont vaktába bármibe nem ugrok bele...

#689473 walex Előzmény: #689320

Ingázásnál létezik az a határ, amit már nem szabad átlépni.

Napi 3-4 órát ezzel tölteni már finoman szólva is időpocsékolás.

Napi max. 2 óra, ami még belefér, felette már nagyon jó fizuért cserében csak.

#689341 prospero Előzmény: #689339

Arról nem beszélve, hogy a legtöbb szülőt az teszi igazán boldoggá, ha boldognak látja a gyerekét...vagy ők kivételek?

#689339 prospero Előzmény: #689336

Rendben van... csak akkor nem kell panaszkodni... Te választottad, hogy nincs munkád, Te döntésed...

Viszont akkor tenned kell valamit azért, hogy valahonnan pozitív megerősítést kapj, -vagy mentálisan erősítsd magad - mert ez a döntésed így mégiscsak felemészt....

#689336 Euroman Előzmény: #689320

a volt kollégáim max 45-60 percnyit utaztak, plusz a munkahelyünk 5 perc sétára volt a vasútállomástól, és általában 30 perccel a munkaidő vége előtt leléptek, mivel állítólag csak így volt vonatuk...tehát alig vesztettek időt....rajtuk kivül magánéleti ismerőseim közül senki nem ingázik....amúgy meg az, hogy valamit sok százezer vagy millió ember csinál, azt nem muszáj másnak is csinálni...pl. sok ember lexarja a családját a munkája miatt, elválik, a gyerekeit napközi kolhozba, a szüleit szoc otthona vágja stb. a karrier érdekébe....én belenyugodtam, hogy nem csináltam karriert, viszont számomra vállalhatóbb, hogy a családomnak, szeretteimnek minden tőlem telhetőt megpróbálok megadni...