nincs..kézi vezérlés..vettem még..meglátjuk..
Az nekem sűrű, sokkal jobban szeretem, ha 2-3 hétig is poziban vagyok.
lassan jön egy felpattincs szakasz,kérdés hol ver aljat addig
15 percesen se rossz az a beállítás,nézted már?csak nem 20ponttal
Köszi, sok ész nem kell hozzá, csak a módszerem.
535-ön volt aznap a TMA, így 515-ön keveredtem shortba. Már minden lezárult, még a -250 is, most a maradék van nyitva.
Egyébként, hogy mennyire érdekes ez a TMA, tegnapelőtt 583 volt a teteje, tehát a maradék short ott zárult volna. Ma 570, és most naponta már 10 pontot jön lefelé, kb még egy hét, és eléri az 515-ös bekeremet. Jobb lenne, ha alatta lenne, de ilyen emelkedés esetén ez van, ezt kell szeretni.
Sokszor leírtam - Dénessel is ezen beszélgettünk - nekem robot nyit-zár. Ha áttöri a varázsszámomat lefelé 20 ponttal, akkor short, ha felfelé, akkor meg long. És pont addig maradok poziban, amíg újra el nem éri. Ez ma 570, de igen meglepődnék, ha ma záródna :D
én 2014 3-6hótól gondolom a macit
az lenne a érdekes ha már elindult volna,ez már az
a legendás chart... :) 2018 a ciklus vége ha jól emlékszem,2016?
pl Dow szerint 2015 elején jön az armageddon, mélyebb célárral, mint 2008-ban. Az pl. 100 éves charton látszik
Ellitott alapján is 2014 vége, 2015 eleje lehet a nagy rotty, de ezek csak TA dolgok, kiv. leszek, mert mindezt már 2011-ben kielemeztem.
mondjuk a hetes bollinger közepén állt meg,akár long is indulhat bár 8970-8900ig beeshet