jó hétvégét
:)
http://kepfeltoltes.hu/140131/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/140131/s_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hamarosan eldől, de az indikátor szerint akár jöhet a fel is, ha azonban letörik nagyot esik
grat, jól elcsípted a fordulókat, a január nekem is brutál jó lett , nem kéne elcsettinteni a folytatást.....
igazad van, csak az erste megint bukdácsolt, most a forgalmi adatok nem frissültek egy idő után...... érdekes
zárás után láttam hogy a jelzett forgalom majd 3szorosa volt valójában, nem oszt nem szoroz, kicsaptam shortot, bár nem értem a dolgok miértjét, de nem is kell okosabbnak lennem a pénznél,nemzetközi és huf viszonyokat szem előtt tartva keresem majd a lehetséges visszaszállókat
némi üröm az örömben (bár ez önös dolog ) hogy a forint és eurusd pozijaim a magas tőkeáttétnek köszönhetően rendesen termeltek ma és van valami olyasfajta érzetem hogy a mai usa infla hírre eurusd tovább szánkázik , vasárnap este résel nyit és köv héten meglesz az 1,3350-1,33 as sáv, ez pedig ha huf-unk euróval szemben tartja is magát az usdhufban long irány
s&p napos csártja alján ha kiesik folytatódhat a le, hosszabb távon pedig nem hiszem hogy szembe megyünk
volt ma is kisebb long köröm 18825-50, zárások 18935-60. Jól sikerült a január, teljes tőkére nézve 2% a realizált nyereség rv+hati pozikkal
gondoltam
:(
szvsz nem kis forgalommal
akkor inkább átlagosnak mondanám inkább
nézd a napi min utáni forgalmat
hm,hm feltépés kis forgalommal, bármi lehet belőlle
záróba shortok ki -70pont jobb a békesség
Emelkedik a dax (meg a Thyssen is:)
OTP 4213
4240-en zárt
Telekomnál 312 az indikatív:)
Jaja,csak mi szembemegyünk a világgal....szemét spekulánsok pedig támadják a forintot!
18910ről vissza shortba......
( beültetett a tegnapi menet ) kinnti borulásra itthoni válasz is lesz
kiderül
érdekes lesz az esti FED reakció, ha beleadnak és csúnyán elverik az usa piacokat, akkor holnap ez átgyűrűzik ázsiára, majd ide is , akkor az otp ami ma a napos csatorna aljáról fordult (nem kis forgalommal ) könnyen kieshet ebből a tartományból és ha a szigorú TA-t nézzük 3800 környékéig jöhet le (mert akik megvették emiatt , szerintem ki is fogják szórni) , mol-nál ez a beleadás dolog első körből 13-13,2 ig hozhatja
az pedig bux és hati morzsolódást is jelentene
ha esti FED-re feltépik a piacokat akkor viszont itthon is fellélegzés jöhet és meghajtják a shortost rendesen (otp vissza csati tető irányába, mol korrekció ), ebben az esetben nyitáskori short záráson fogok agyalni