Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#688993 Boby. Előzmény: #688992

Bizonyára most vették hittanon, a ha megdobnak kövel, dobj vissza kenyérrel c. fejezetet és most élőben teszteli a tanítás helyességét.

#688990 Margaretta Előzmény: #688980

http://stooq.com/q/?s=eurnok&d=20140131&c=3y&t=c&a=lg&b=0&r=eurhuf

A továbbiakban, légy szives, mellőzzed a személyeskedést. Én még nem tettem rád semmilyen megjegyzést.

Próbálj meg a témára hagyatkozni.

A feltörekvő jelződ iróniáját természetesen felfogtam.

Válaszul a svéd korona és a magyar forint pályáját vázoltam 5 évig. Eléggé beszédes fikázás nélkül is.

Te meg kiragadtad a norvég korona leghátrányosabb mozgását a forinthoz viszonyítva.

A másléptéket (3 éveset) is biztosan megnézted, de direkt csak az egyévest linkelted.

Ezt is pontosan értem, hogy miért volt. Akkor is értem, hogy miket írsz, ha nem fejtem ki részletesen, különösen azt, hogy kizárólag egyoldaluan írod le a dolgokat.

Re: éves csúcsok bűvöletében :o)

#688988 banyaiz Előzmény: #688974

Igen sajnos van ez a tulajdonsága , szeret beszélni. Ezért sem túl jó jegybankelnöknek vsz. Mert itt előjön a mit és hogyan mikor kérdése.

Hosszhuszár: Cs papa általában azért tart is egy nívót mikor megszólal. Ez az udvari bolond is tart ilyet, kb mintha disznópásztorból egyik napról a másikra kinevezték volna gazd miniszternek vagy jb elnöknek, kb ez a benyomásom a dolgairól.

#688983 Dr. ursi Előzmény: #688980

nem várom h következtetéseket le tudj vonni.

a hsz-eidből kiedrül h ez nem fog menni neked.

#688978 Margaretta Előzmény: #688972

EURSEK 1év 2,71%, 3 év 0,32%, 5 év MINUSZ 17,52%

EURHUF 1év 6,85%, 3 év 14,53%, 5 év 5,52%

Miket bírsz te összevetni?:)

#688976 Euroman Előzmény: #688972

igen a szímvonal adott...fityesz= önmaga által fényesre polírozott békasegge....

#688975 hosszhuszár Előzmény: #688973

nem igen kéne szerintem.....csányiból kiindulva, repülhet, ill zuhanhat az otp árfolyama, ő kussol....

#688974 Euroman Előzmény: #688973

ez a phaszkalap még utólag, szapáry után is szót kért....faragatlan öntelt bugris, állatkerti eledelnek talán jó lenne...a főnökét is vihetné, akkor lenne cigánypecsenye is....

#688973 banyaiz Előzmény: #688967

Szerintem ha a balhé fokozódik pl Ukrajnában akkor a jegybank olyan 320 körül lépni fog kamatemeléssel.

A gond akkor van ha tényleg nagy a balhé és rosszul kommunikálják és késve lépnek.

Most először van olyan szitu Tolcsy alatt ami igényel némi diplomáciai érzéket, jelentősége van a hangsúlyoknak is. Ebben jó szokott lenni. Azt tudnám inkább javasolni beszéljenek a lépések magukért ha olyan a szitu. Nem kellene mikrofon közelbe engedni biztos ami biztos.

látom megint értelmetlen…

#688972 Dr. ursi

látom megint értelmetlen volt felhívni a figyelmet arra h a feltörekvő piaci norvég korona és svéd korona is éves csúcson van ...

-

no sebaj. nem is számítottam más hsz-ekre. a színvonal adott ugye.

#688967 Euroman Előzmény: #688962

lehet, hogy kásler árpi már otthon tölti az első molotov koktélokat....van a széchenyi hegyen egy általa kedvelt 400 nm-es ház, lehet arra fogja dobni....

#688964 Turkoglu Előzmény: #688954

Na látjátok már az irányt? Tegnap megírtam, jövő hónap irány a 325... nincs árfolyam célunk ugye...

Mármint nekem van, csak a kancsalnak nincs... :-)

éves csúcsok bűvöletében :o)

#688962 Dr. ursi

gondolom nemcsak nekem tűnt fel h mióta feltörekvő deviza a nok v a sek ...

-

ahogy mintha 2012 januárja ismétlődne a cnbc-vel az élen :o) akkor még itt is forgattak h jaj, meg juj, meg kalap kabát :o) menekülés :o))) oszt májkel hásenstabb meg somolygott a sok ostobán.

boldog nem vagyok most r…

#688959 Ibiza

boldog nem vagyok most rendeltem pár dolgot eurért Ft-al fizettem ki..(ajánlatadásnál 300-al számoltam még) egyelőre nem pacsálom eurt..

#688943 HaliG12 Előzmény: #688834

Eléggé úgy néz ki, hogy a kanóc irányt szereti ez..

Egy dupla csúcs verziót tudnék még elképzelni (~312-es csúcsok és ~309-es nyakvonal), ami 305,xx környékére viheti..

De lassan ez is megdőlni látszik.