Most láttam MTV-n hogy Audi Hungaria felsőfokú végzettségű szakembereket keres
Most láttam MTV-n hogy Audi Hungaria felsőfokú végzettségű szakembereket keres
egyébként szégyen, hogy ilyenre szórják a pénzt...csak éhes, röhögő tinik, meg agyatlan nyuggerek mennek ilyen xarságra....este az rtl híradóban meg mindennap bemutatnak nyomorgó családokat, meg olyanokat, akiknek nincs miből gyógyíttatni a súlyosan beteg gyereküket....adakozásra buzdítanak, pedig nem a zemberektől kellene várni, hogy ezt megoldják, hanem arkangyal szobor, klebelsberg faxság és még órákig lehetne sorolni helyett erre kellene pénzt adni
én most joob, hogy nem megyek el, mert először vitatkoznék, után meg megpicsáznám az előadót...lenne egy pár fityeszes vezető, akit agybafőbe tudnék verni
Biztos nem csak a kaja miatt mentek el, hanem jót lehetett röhögni is a sok okosságon pl egy "rezsiharcos oktatás" az életre szóló élmény lehet élőben. :) Vagy pl amit mondasz előadást gondolom kötelező volt, kötelező dolgok soha nem olyan lelkesítőek.
Nálam leginkább abból adódtak ilyen szituk, hogy nem volt megtervezve úgy mint egy háztartásban tele a hűtő. Hanem erről gondoskodni kellett. Logisztikai egyéb problémák bejöttek. :)
Olyan szerencsére nem nagyon volt pénz probléma lett volna mögötte. Max véletlenül .
Nekem is volt ilyen hétvégén kenyeret ettem azzal ami volt.
a statisztika is általánosít..meg ilyenek vagy olyanok a magyarok a zsidók vagy németek..
Vannak dolgok amik jellemzőek.
"ma is vannak tudásvágytól égő ifjú titánok" ha ezek vannak kevesebben akkor igaz az állításom.
Sok emberrel vagyok folyamatosan kapcsolatban..és látom a velük mellettük ügyködő fiatalokat..látom a mentalitást.
Én 50-es vagyok..minket puhányabbnak mondtak az előző generáció..és igazuk volt..bennünk inkább a tudásvágy volt erősebb..és nem voltunk alkalmasak arra mint az akkori 30-50-esek... egyedül építsenek házat..vagy rakodjanak egész nap építési anyagot. Apám egyedül teraszosra építette a telket ami egy egyenetlen lejtős telek volt..sportoltunk és úgy voltunk erősek de fizikai munkába már nem akartunk ekkora energiát beletenni.
A mai fiatalok felszinesek és önzőek..és még amit hozzáírtam előzőleg..ez a véleményem. Miközben ismerek kivételeket, de nem ez a többség.
hát nem tudom....én ilyen olcsón nem adom a bőröm...külföldi ösztöndíjas koromban, amikor az ösztöndíj 40 %-át elvitte a kollégium és az ott adott kaja, akkor se vetemedtem ilyenre....a kollégiumban ott csak akkor volt szo-vas kaja, ha a hallgatók legalább fele feliratkozott a konyhán....mivel én pénteken estig kutattam a tanszéen, volt olyan, hogy szombat reggel csukott menza ajtót találtam, mert nem jött össze a minimum létszám...volt olyan hóvége, hogy egész hétvégén nutellás zsemlét ettem, mert másra nem volt már pénzem...nutellám volt a szekrényben és vettem egy 10-es csomag császárzsemlét hozzá, meg teát ittam hozzá...
Saját "munkásságom" sulikban ( igaz belegondolva lassan ez már régmúltnak számít sajnos:) szóval nálam ennek "éhség" történetnek alapja az volt, hogy otthon anyuci szoknyája mellet kinyitottam a hűtőt tele kajával , főtt kaja stb, aztán koleszban már nekem kellett vadászni ha enni akartam. Ez egy új dimenzió, önellátás, gyűjtögetés, vadászat halászat. :) Ebből adódtak olyan szituk, hogy de ennék egy jó főtt kaját de épp nincs semmi a közelben stb. :) Vagy de finomak ezek a szendvicsek nem nekem kellett elkészíteni stb stb stb.
Akkori önmagamat el tudom úgy képzelni, hogy poénból elmegyek egy rezsicsökkentő nagygyűlésre röhögni egyet és enni inni.
Előadás pedig ha érdekes akkor jöhet, ha nem akkor minek úgyis csak alszom közben nyitott szemmel.
lassan már nem is érdekes....múlt héten katharina witt-et kérdezték, annak alkalmából, hogy szocsiból fog korcsoláyt közvetíteni....talkshow volt, minden szóba került...ő annak idején megnézte az aktáját, róla is jelentettek, aztán nyugtázta és ennyi...
Hiba általánosítani, ma is vannak tudásvágytól égő ifjú titánok, és lusta herék is. Pont, mint régen.
Pont ugyanúgy tipliznek a hallgatók a hülye előadásokról, miután feliratkoztak, mint régen. Rutinos előadó a végén irat névsort...
Pont ugyanúgy rácuppan mindenki az ingyen pogira-üdítőre, mint régen.
Vicces ez a "bezzeg a mi időnkben...." szöveg. Apádék pont ugyanezt mondták rólatok is.
Nem sikerült itt sok mindent rendbe rakni.
2/3-dal sem az MSZP-SZDSZ, sem a Fidesz-KDNP az ügynöklistákat se hozta nyilvánosságra.
bezsákolták kreditet meg szenyókat oszt tipli...
a mai fiatalokat az eredmények érdeklik...új generáció..majd később hozzátanulják ami kell. A munkahelyeken is annyit dolgoznak amennyit pont szükséges..egy perccel sem többet..és nem veszi magára a cég gondjai..végeredményben ez a normális...a munkavállaló csupán bérbeadja a tudását fizikai erejét..
Nekem iszonyatos tudásvágyam volt 3 könyvtárba jártam anno mert mindent elolvastam ami érdekelt..a családtól mindig könyveket kaptam..kérdezték mi kell..a könyvesboltokban sem úgy volt mint most bementél és 30könyvet vehetsz egy témából...mit nem adtam volna ha lett volna akkor ilyen fejlett net.
Mennyi pénz elmegy ilyen szóróanyagokra, plakátokra stb egy választás előtt. Még mindig nem sikerült a pártfinanszírozási dolgokat rendbe rakni. Egyszer egy átfogó NAV vizsgálat jó poén lenne a témában. Ilyesmikre gondolok honnan is van erre pénz, egy tételes elszámoltatás. :)
ez valami fityesz nyomtatvány...nemrég vettem egy nagyteljesítményű iratmegsemmisítőt, mert a banki és egyéb felesleges régi papírjaimat selejtezem....konfetti méretre aprít, nem csak csíkokat csinál belőle....az összes választási anyagot is azonnal átfuttatom rajta...
hát éhség egyetemistáknál....nem tudom...apám 59-ben szerezte a diplomáját, már középiskolában is kollégista volt, 14 évesen jött el otthonról...egyetemen demonstrátorként is dolgoztt tanulás mellett, és így is alig jutott kollégiumra meg egy kevés kajára....egy étterem is működött a kollégiumuk alagsorába, oda jártak néha maradéjot kunyizni...ma i egyetemisták okos telefon, csajok kiöltözve, drága laptopok....egyetemi kollégiumi parkoló is szépen tele van...igaz 10-15 éves autókkal, de pl nekem egyetemistaként csak összvonalas buszbérletem volt...doktoranduszként is...első kocsimat akkor vettem, mikor külföldre mentem doktorandusznak..több egyetemen kutattam, amelyek nagy távolságra voltak, az összes cuccomat mindig vittem, mint a csiga a házát...tele volt a kocsi hátulja banános dobozokkal, abban voltak a könyveim, jegyzeteim, ágyneműm, meg a bőröndök:9
ma megkaptam a bohócos főbűnös művet
kisgyerekeket is célozgatják?(((
Nagy úr az éhség. Suliban kollégista szobatársammal egyszer ilyen kósza ötlet miatt jártunk főzni tanulni. :)
Ez a pszichoterápia már nem félázsiai hanem félállati szint. Ha esetleg választás előtt meglátogat egy ilyen aktivista, állítólag mindenhová el akarnak jutni, az egy érdekes beszélgetés lesz.
olvastam...szégyen, aki odamegy...még ha csak szendvicset enni, akkor is....a múltkor voltunk át itt az egyetemen egy prof. nő előadását meghallgatni....apámon kívül még egy idős prof. meg én, hárman idősebbek, meg vagy 20 hallgató, mint kiderült, ők kreditpontokért....az előadás 2 részből állt, közte szünet, némi pogácsával, szendviccsel, üdítővel.....a hallgatók a szünetben rárontottak a kajára...a szünet után 3-an maradtunk, mivel a névsort az elején felvették a kredithez, ezért minden hallgató lelépett....no comment.
http://www.hirszemle.net/magyarorszag/kaoszt-akarok-fejekben
Ezt már olvastad?
Nem semmi ez a "tréning". Mintha az óvodában lennénk.