Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hóhelyzet

Re: nincs cím

#688879 Euroman Előzmény: #688872

itt is elállt már késődélután, 6 után eltoltam a maradékot is...jelenleg fekete a járda, remélhetőleg reggel is az lesz

Sopronban kisebb megszak…

#688793 Euroman

Sopronban kisebb megszakításokkal 08.45 óta szakad a hó....

#688108 Sumér harcos Előzmény: #688104

2013tavasszal eldobtam a téliket,azóta nincs.

mennem kell lehet az osztrákokhoz is még....akkor veszek rá vmit ,de akkor ujat,ha nem-az esetben kihuzom tavaszig vhogy vele mostmár.

igen az övével,az téliestive,ugyis csak 5000km van benne összvissz,de nem is örül tulzottan neki,hosszabb utakra is azzal járunk.:)

#688104 KawaBazsy Előzmény: #688101

De hát volt neked arra korábban.. feleség kocsijával jársz? :-)

A Civichez a nyári gumikat nem kaptam még meg, de még kitalálom, h biztos h kell e rá szélesebb, meg alu. Végülis az strapálós gép..

#688096 KawaBazsy Előzmény: #688095

Nem is hozom ki a Toyotát, csak a garázsban nézegetem a nyári kerékkel. :-) A Civicet nem sajnálom összekenni, sztem még örömautózni is elviszem majd.

itt péntek este,éjszaka …

#688095 Sumér harcos

itt péntek este,éjszaka óta jelentősebb nem esett,de akkor 2nekifutásra lapátoltam vagy 2órát,jó nagy hegyeket.

szombaton este ujra nekifogott,de az csak seprűre való mennyiség volt,az ma eltűnt,elolvadt magától.

a főútak latyakos,sózott,járható állapotban vannak.

az összes utca vsz. a környező településeken is letaposott jégpáncél,autoval gyilkos még téligumival is.

#688090 KawaBazsy Előzmény: #688087

Itt is süt már, de még mínusz van. Nem lett vastagabb a hótakaró a reggeli 3 cm-nél.. ott nem esett?

#688089 Ddavid Előzmény: #688087

Nálunk 14-16cm és a főbb utak takarítva a többi még vegetál.

De azért nincs annyira nagy gáz, meg már süt a nap is szépen, bár -4 fok van. :)

#688074 prfecó Előzmény: #688062

Tek hazamehet

XVII kerület egész éjjel 0,5 cm hó.

Eplényí Portfolio VIP Night Show síelés csabronc és Zyíday miatt lefújva , helyette Kasprowy fekete pálya!!!