Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

A mirrmurros nickesnek: …

#689185 Ibiza

A mirrmurros nickesnek: fórumtagok közül? azt ki tudja? sokan csak szajkózzák és nem is ismerik a jelentésüket...nyiss dossziékat. Egy nick egy hozzászólás. Van akinek több is van.. egyikkel úriemberkedik a másikon kijön a saját énje...de hát ezek emberi dolgok, sokaknak ez a fórum " egy új élet lehetősége" tiszta lappal indulhat..nem úgy mint a valóságban..ha elrontja kezdhet másikat egy új névvel

A nickek politikai, szociológiai, ideológiai,vallási hovatartozása az alapból magánügy..de ha kilátszik akkor arra lehet írni véleményt mert ez fórum..a piactéri (főtéri) jelentésével..ahol beszélgetni lehet..amit beírsz azt azért írod választ vársz..ha nem akkor is kapsz mert nyílvános helyen mondtad.

Az izmusokat pedig kigooglizhatod..nem bonyolult.

Re: nincs cím

#688551 KawaBazsy Előzmény: #688548

Te, megmondom őszintén, arra sem emlékszem, h mikor jelentkeztem, s hol volt a hirdetés. Tavaly télen-tavasszal próbálkoztam, erre most hívnak. Majdnem nemet mondtam, de jó lenne ****án felhozni a németem.. pálya marad, eddig is az építőiparban dolgoztam, csak most nem manager, hanem asztalos a meló. :-)

#688535 Bendeguz Előzmény: #688534

a térfogat nem érdekel, bármennyi sör legurul :))))

a lényeg az alkohol!

jó munkát! majd mesélj

#688534 KawaBazsy Előzmény: #688523

Nem mondja mérnök ÚR, megnézte az űrtartalmat is? Na gyerünk csak vissza matek szigorlatra.. :-)

Vazz telefonáltak németből, jövő héten várnak melózni.. nem terveztem ezt be, de hátha teccik majd..

Valaki komolyabb kvalitá…

#688494 taresz

Valaki komolyabb kvalitású/nevű nőgyógyász kapcsolttal rendelkezne? Erre mifelénk csak mészárosok........... Ha lenne kérem jelezze. Nagyon fontos lenne. Köszönöm.

pls Help!

#687025 taresz

Szisztok!

Egyik ismerősöm Norbi update boltot szeretne nyitni. Ha volna valaki aki üzemeltet vagy üzemeltetett kérem adjon egy tel.számot amin elérem.

Persze ismerőse is lehet.

Köszönöm előre is.

Taresz

#684145 _pda_ Előzmény: #684144

hmmmm....

és aki a raktárban dolgozott, illetve a kézbesítésig mozgatta a csomagot annak semmi baja?

furcsa

#684138 taresz Előzmény: #684101

Ha futárszolgálat hozza szinte biztos bevámolják, ha posta akkor azok rugalmasabbak. A postaköltség értéknövelő tényező. Írni szoktam az eladónak, hogy 20 USD alatti összeget jelöljön meg értékként. Teljesítik is a kérést, de egyszer már így is volt, hogy bevámolták. Ha vámeljárás alá kerül akkor a vámot és esetleges áfát kézbesítéskor kell fizetned.

#684108 hosszhuszár Előzmény: #684101

Azzal is számolj, ha esetleg valami hamisítvány, vagy csak olyasmi, az nagy valószínűséggel nem jön át a vámon...

Én telefont rendeltem, és maradt, mert nokia csengőhangot használt...