Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#688608 Borska Előzmény: #688604

ha okosan tervezett pakkal megy a buli akkor akár még jó is lehet, de ma szerintem Mo. egész kultúráltan tartotta magát és ha marad a rizikó kerülési üzem ( a fed döntése fényében ez akár hosszabb is lehet hetek ,hónapok ) akkor lehet még meleg a long

nem beszélve a huf-ról ami Hasenstab-éknak lassan lassan fejfájást fog okozni, ha pedig nekik picit is hasogat az nekünk komoly szívroham lesz

#688604 Margaretta Előzmény: #688589

Én meg ma zártam 19250-en a longot.

Később betettem 19220-ra shortot, nem teljesült, a francba.

Most én is 19890-ről longolom.

#688567 BudFox Előzmény: #688456

Mi van itt ma ? összeomlani készül az USA tőzsde ? és vele együtt a hazai piacok is ? vagy mi a fene...

bár én erre már fel voltam készülve...illetve nem ért meglepetten.

#688461 Margaretta Előzmény: #688411

Köszönöm.

Be van pipálva. Zárónál majd jobban megfigyelem a kereskedési tábla adatainál.

Az utolsó kötésre emlékszem, hogy az van ott vagy nulla egészen a záró kiirásáig.

tegnap veszegettem longo…

#688456 Ibiza

tegnap veszegettem longot..ma eladogattam..

#688421 Borska Előzmény: #688416

igen még megvan, most már profit védő van rajta, legalább is elméleti szinten

( 19711 az átlag bekerülési ár )

szerintem a FED tovább szigorít 10, max 15milliárddal, és a nemzetközi bizonytalanság is visszatérhet, még pár hétig inkább a lefelé a jellemzőbb, ha idehaza lesz még pár okos bankseggrepacsi ötlet, vagy MNB virtuózitás , akkor hati mehet még lefelé jó pár száz pontot ( ha valóban olyan lesz a menet mint amire gondolok akkor bux 18300nál áll meg ehhez 350pont és megvan hati target )

van mellette usdhuf long, fed-re alapozva, dax short fentről, és tervbe van a döntés után eurusd pozi felvétele

#688411 Borska Előzmény: #688396

nyitó ajánlatok gyűjtése alatt 9óráig (az oszlop beállításoknál ha bepipálod az indirekt ár rekeszt akkor ) a kereskedési tábla adatai közt ott figyel és mutatja a várható nyitót, majd pontban 9kor ezen az áron kinyit a bolt, a nap végén 17 órakor lefut az utolsó kötés ,majd utánna 5-6percig gyüjtik az ajánlatokat amely értékeit párosítja a rendszer nekünk, így nem kell agyalni hol is lesz a találkozás ,hisz ki van írva, majd 17,05 kor avagy 17,06kor az indi vállik záróvá

erstében a netbroker pro platform mutatja ezeket az árakat

#688401 BudFox Előzmény: #688395

meg ugye az is nagy baj hogy nincs is szinte már forgalom ebben...... az indikatív ezért is lenne eléggé fontos. de hát lehet hogy direkt nem is akarnak ilyen indikatív árat berakni.

#688396 Margaretta Előzmény: #688395

És, azt hol lehet látni?

Azt én is észrevettem, hogy nemcsak a hatinál, hanem a részvényeknél is egészen fura ajánlatok vannak, de én még sohasem láttam előre, hogy mi ezeknek az eredője. Én is erstés vagyok.

#688395 Borska Előzmény: #688386

:) indiaktív az a lelkes kereskedő barátja :) hisz nem látunk bele a könyvbe teljes mélységébe, és van hogy a rafkós vicces gyerekek beletolnak 5 olyan ajánlatot amivel kitakarják az esetleges hetedik nagy tételt, ami viszont már nagyban tudja befolyásolni az árat, ezért van az indiaktív ár, ami a betett ajánlatok állása alapján megmondja a párosított vételi és eladási szándékokból az arra a pillanatra vonatkozó záróárat