Év hala szavazás.
http://haltanitarsasag.hu/azevhala_hu.php
Lehet szavazni a kecsegére! :))
2014.20.13-án intercompany részvények bevonásánál ki győzedelmeskedik
Csabronc és csipet csapata marad vagy idegenszívűfináczoligarchia vezetésével a köszvényesek átveszik a hatalmat.
Később kisköszvényeseknek ,melyik Alapkezelő mer mélyen beinteni??
Fekete féle Allianz? , OTP Alapkezelő Szalmával az élen? , Plotinus új húsos Zsiday ? , Magyar Állam ?
8-10 évig semmi sem történt , talán Bíróság tud kikényszeríteni valamit
Tárgyalás 2013.02.04. 9.30 helyszín II. Varsányi Irén utca
nem is a símárka reklámoz...
A nordica az egy elég jó sí márka, nekem inkább a tolvaj szaarházi sós csabronnal van bajom.
És tényleg! Csodálatos. Én be nem teszem oda a lábam ;)
nordicát reklámozni pf-en nem pofátlan?
Jepp, jöjjön aki szakmázna. Politika és anyázás mentes a légkör, fundás és technikai szempontok alapján támogatjuk egymást és dobáljuk be a gyémántokat kecsegtetés gyanánt :)
:-D
Helyes :)
De azért léteznek beleülős papírok is, topikomban több kollégával gyűjtögetjük őket.
Hát viccnek nekem is drága volt,de ha bejön a tipped 88 éves koromban nagyon tudok majd élni!:)
Én is viccesnek tartanám, ha nem került volna ilyen sokba. Mostanában kicsiben nyomom ezzel-azzal és általában eltalálom az irányt,zsebbe teszem a nyerőt és tudok várni is, ha kell. De azt a tőkét,amit elfüstöltem eszarral, már nem tudom felépíteni ezekkel az aprópénzes akciókkal.
Nekem is van belőle,továbbra is várom a 17k-s célárat. 2050 körülre talán meglesz :D
Most már viccesnek tűnik a 2011-es naiv önmagam!Most is van belőle,de már nagyon vigyázok az ilyen papírokkal!A tőzsdei történetem elején olyan voltam mint a "Két pasi és egy kicsi" Alan-je szinte szerelmes voltam a vásárolt papírba és azt hittem én irányítom a dolgokat!Most már olyan vagyok mint Charlie, és azért veszem mert még egy ilyen "cafka" is mint ez jó lehet egy két körre,aztán dobni kell Isten hírével!
Hát igen, a név megváltozott, a csapat ugyanaz.
Lemaradtál,mint a borravaló ;)