Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Sikerült. A java újratel…

#688318 Csusza

Sikerült. A java újratelepítése megoldotta a problémát, utána ugyan figyelmeztet a java rettentő veszélyességére, de engedélyezés után minden oké.

Még egyszer köszönöm a segítségeteket!

Köszönöm mindkettőtöknek…

#688315 Csusza

Köszönöm mindkettőtöknek, máris nekiállok!

Re: nincs cím

#688307 syscrash Előzmény: #688306

CTRL + Shift + A (Kiegészítők) -> Bővítmények (JAVA TM) letörlése -> újratelepítése úgy emlékszem nekem ez megoldotta

Sziasztok! Nem tud valak…

#688305 Csusza

Sziasztok! Nem tud valaki megoldást arra, hogy a Firefox (v.26) ne blokkolja a Java alapú dolgokat?

Amióta frissítettem erre a verzióra, alapból tiltja a Javat, és ráadásul nem engedi engedélyezni a futtatást. Hiába állítom be így ( https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-to-enable-java-if-its-been-blocked#w_always-activate-java-for-a-site_2 ), mintha semmit sem tettem volna, csak nem fut a java.

Így többek közt még a Stooq grafikonjai sem tudnak futni.

Minden megoldás érdekel, kösz!

Sziasztok, behalt a régi…

#684885 Amatoregy

Sziasztok, behalt a régi navim.

Vettem egy újat térkép nélkül, viszont az új készülék felbontását a régi IGO8 nem tudja (data és branding.zip -ben nincs benne.)

Ki tud valaki segíteni egy igo8-al ami tudja a 800*480-as felbontást.(win-re kell nem androidra.)

Ha már lúd és kövér akkor olyan verzio lenne jó, amit a dinka skin támogat.

http://www.igo8mods.com/dimka_download.htm

A cimem a nickem+szabadlevél... :)

#684421 hosszhuszár Előzmény: #684250

Nagyon köszönöm!

Felkínlódtam :)

Most láttam először android kütyüt... :)

Jövök 2-vel!

Komolyan!

#684219 taresz Előzmény: #684211

Még töltöm felfele, de a regisztrációt megcsinálhatod. Letöltöd a 11 db *.rar file-t és összefűzi a winrar. (Egy mappába töltöd le, és az "i.part01.rar"-t "kitömörít ide" választással.)

Ezután a komplett iGO mappát felmásolod a táblagép SD kártyájára és telepíted a megfelelő *.apk filet. (Jelen esetben 1024*600) Kell még egy óra mire feltöltődik mind.