Regisztráció Elfelejtett jelszó

SHOP

A Shopline-webáruház Nyrt. rendkívüli közgyűlésen döntött a társaság névváltoztatásáról, és megválasztotta az új igazgatóság tag

#690421 Koffein

A közgyűlésen a részvényesek Dr. Spéder Zoltánt az igazgatóság elnökének, Balogh Ákost, dr. Élő Gábort, Balogh Gabriellát és Verseghi-Nagy Balázst az igazgatóság tagjának választották. A Társaság működését háromtagú felügyelőbizottság felügyeli, amelynek tagjai Lendvai Beáta és Keserű Csaba, a bizottság elnöke Lantos Csaba lesz. A Libri-Shopline Nyrt. vezérigazgatói teendőit a jövőben is Starcz Ákos látja majd el. A Libri Kft. ügyvezető igazgatója Kovács Péter marad, a teljes cégcsoport a jövőben a kettejük operatív irányítása alatt működik majd.

http://bet.hu/newkibdata/116405080/libri_shopline_kozosnev_sajtokozlemeny_2_140207.pdf

Re: nincs cím

#688241 walex Előzmény: #688228

Amíg T kategóriában van napi 4 vételi lehetőség mellett, lehet akármilyen cég,ha illikvidebb emiatt,mint valaha.

Vételi szépen kitakarva …

#688228 cédrus

Vételi szépen kitakarva 20-30 darabos kamuvételekkel, eladóin meg több ezres tételek sorakoznak....nagyon átbaszás szaga van ennek az egész nagy fúziós sztorinak a tavalyi "a dupláját legalább éri" interjúk után

#687144 Koffein Előzmény: #687135

azt mondod, hogy e ker terén is kartellszerű összefonódások vannak? ...

potter03: akkor várom a híreket... :)

#687133 potter03 Előzmény: #687126

van némi rálátásom az e-piacra :)

csak figyelj a grandoval kapcsolatban! lassan a hírekben is olvashatsz róla...

#687126 Koffein Előzmény: #687124

grandot ne hasonlítsuk a shoplinehoz... a grando egy gyűjtőoldal, ahova a kereskedők jutalékot fizetnek a szolgáltatónak, aki a platformot biztosítja... ennél jobban ne menjünk bele, de ég és föld a kettő közti különbség...

ha van grando megszűnéssel kapcsolatos cikk, linkeld kérlek...

az egy dolog, hogy az e-…

#687124 potter03

az egy dolog, hogy az e-kereskedelm most dübörög, de azért erős a konkurencia is. könnyen elképzelhető, hogy nem olyan rózsás a helyzet, mint sokan gondolnák.

gondoltad volna, hogy a grando befejezi?

#687084 Koffein Előzmény: #687082

no para... majd meglátjuk mi sül ki belőle, azt látni kell, hogy az e kereskedelem átalakulóban van... nem kicsit, nagyon...

#687082 cédrus Előzmény: #687081

El bizony, gondolom megkapta a pénzt, azt szevasz, venni meg esze ágában nem volt és nincs, eddig kellett valamit mondania, úgy néz ki. Feladatát elvégezte...

Spéder és Lantos....Star…

#687078 cédrus

Spéder és Lantos....Starczék sehol, tehát eddig azt hazudhatott, amit akart, senki többet meg se kérdezi. Hát valahogy nem növekedett a bizalmam a cégben, itt is valami nagy kamu lesz, mi? Lantos Csaba, mint a kisbefektetők jótevője, E-starból már jóbarát páraknak. Hát ezt ismét beszoptam, sebaj, természetes.

Az is érdekes kérdés, hogy ha olyan rohadt alulértékelt, vajon miért nem veszi senki a világon? Beleértve a most eltűnő IT-tagokat is, akiknek egy darabja nem volt, ha jól tudom.

Re: Az üzlet, amelyben 50 százalékos árréssel dolgoznak

#684175 cédrus Előzmény: #684166

Kommentek érdekesek. Miért táncol a csőd szélén a Shopline? Ezt nem nagyon értem.

Azt a HVG-ben sem értem, hogy ezt az 50%-os árrést miért emelték ki?

Sajnos abban látok igazságot, hogy az Amazon egy-két évig akár beszeráron szórjon ki termékeket, csak dögöljön meg mindenki mellőle.

Fusónak újabb jó hír, hogy már a Shopline is ugyanazt akarja csinálni...mostanában amúgy is alig kapott néhány új versenytársat, itt egy újabb.

#683558 Koffein Előzmény: #683529

Királyság, akkor már csak a papír árfolyamának kellene tükröznie az értéket... mókás, pár napja shopline.ba rendelte, ma vettem át a libribe, amit kiegészítettem egy pár aprósággal, ráadásként csomag kv-t is vettem a frei kv.zóba... szóval teljes volt a fogyasztás... :)

jaaah és alig lehetett mozdulni a libribe, 4pénztárnál kígyózott a sor... kíváncsi vagyok az első librivel kiegészített jelentésre...