Ausztriában szakad a hó a hegyekben ,-)
Csodálatos
Egyébként végig az M1es száraz volt ma, sőt Grazig minden út.
Néztem a Híradóban, h csak Bpesten, meg kb 50 km-es körzetben nem esett a hó.. tök jó. :-)
A Közútkezelő tegnap hatékonyan csökkentette a rezsit Bács megyében.
Az 54-es katasztrofális volt.
Hókotrót nem is láttam, sózást pedig végképp nem. Állt tegnap este a hó az úton, ma már egy fokkal jobb volt a helyzet, előkerült a só és a hókotró.
Azért én kiizmosodtam, mire ezt a 30 centit ellapátoltam a garázs elől. Nem vízszintesen volt annyi...!
Nu, ma leesett az idei első hó. Épp hogy csak látszik, gyak még nem mérhető, ezzel még megbirkózunk. :-)
Mér, reggel nem szabad? Mitől derül ki a prosztata problem?
Én meg rákészültem a hóra, át kellett mennem Gödöllőre, s nem mertem bringázni, a fagy miatt sem, pedig szerettem volna. Bnő elvitte a kisebb kocsit, a Celicára még nem raktam vissza a téli kerekeket, úgyhogy bedobtam 2-t a csomitartóba, de eddig még egy pihe sem esett! Úgyhogy csak rémhírkeltés folyik. :-)
kösz, de nem rendszeres....amúgy tegnap még 23.30-kor megittam vagy 3-4 dl ásványvizet, mert szomjas voltam...biztos az kívánkozott ki:)....vacsorához 18.30-kor ugyannyi teát....21 óra felé tejet...tudok élni, mi?:)
Na azt is megtudtuk mikor jársz reggel wc-re ,-)
prosztata gondok esetében használjon proszatmol unot :D
reklám már a fejben :D
most sincs, mert +1,5 fok van, olyan az aszfalt, mintha esne az eső
én é-ny-on lakom, de itt apró pelyhekben esik a hó...aszfalt még kilátszik....04.30-kor voltam wc-n, akkor még semmi nem volt
Már a foreca.hu is mutatja,ha mondjuk Kőszeget ütöd be!
Január végére,február elejére már -15 fokokat mondogat,és jön a hó is!Lehet,hogy nem is kevés főleg a Dunántúlon!
Most néztem a sat24.com-on,hogy az Alpokalján péntek délutántól szombat délig eléggé komoly havazás lehet!