Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#687984 ikszf Előzmény: #687964

ha 305-öt izomból átviszi a hetes gyertya (mondjuk 309-310 feletti záróárral), akkor szerintem új csúcsra megyünk, 352-354-es szintig.

Előtte 312-313 körül egy kis megálló és 324-nél komolyabb megálló.

Sztem utolsó esélye van itt 305-nél, felette folytatódik a gyengülő trend új csúccsal. (igazából nem is kellene tesztelnie ilyen sokszor ezt a szintet...)

Meg az àllamadósság elle…

#687958 gilgalad

Meg az àllamadósság elleni révült harc...MNB lassan leállhatna, persze gyurkával nehéz lesz.

#687956 gilgalad Előzmény: #687872

Akik nem fizették a hitelt, hogyan lépnének a gátba? A foly.an fizetőknek gázos a gyengus HUF, és az lesz 5 év múlva is amíg a gyengítés a csodaszerünk....

na ilyen rövid ideig is …

#687944 Borska

na ilyen rövid ideig is ritkán van pozim, 73on úgy ahogy van ki is piszkáltak, fizettem egy kezelési költséget a banknak

EURHUF TSHORT certi azonban célkeresztben, hisz a kiütése 310nél van előtte érdemes lehet belevenni ,akár nagyobb mennyiséget is hisz a komoly tőkeáttét miatt 500-1000darabokkal is lehet keresni

vagyis 308-9 körül tervbevéve a komoly pakk vásárlása a bukó limitált volta miatt olyan 40-50forint köré tippelném az árat a maradványérték meg saccra olyan 25-30 köré tehető

...kiderül

#687932 Borska Előzmény: #687926

köszi!

közben egy kisebb pakkal be is szálltam EURHUF shortba 73-on, a 300as szint visszatesztjének reményében, szigorú lokális napi maxon lévő stoppal, adok egy esélyt neki

#687926 Boby. Előzmény: #687908

Gratula a szép nyerőhöz!Eddig nem voltam ma gép közelben, nem is mondhatom, hogy különösebb figyelmet szenteltem volna a mai huf mozgásnak, de ha jól látom éppen 307 alatt sikerült korrekcióra fognia a dolgot.

#687908 Borska Előzmény: #687903

kiszórtam mind a 2000darabot átlagosan 240ft-on , nem akartam rizikózni a dolgot , ez a 305ös tartomány volt a targetem és már többször jártam úgy hogy "semmi se elég" alapon minden profit úszott és a nullavédő ütött ki....

172ről kalandos úton felverekedte magát 240 ig , itt elbúcsúztunk egymástól :)

USDHUF még tartva, a számszaki dolgok miatt eur/usd korrekciója itt hozhat még egy menetet fölfelé, és ha sikerülne a 225ös ellenálást izomból törni lenne benne még vagy 5-6 forint

készpénzes valuta poziciók természetesen tartva, egyenlőre nem gondolkodom a visszaváltáson, avval szeretném megvárni az általad is említett fentebbi tartományokat

#687903 Boby. Előzmény: #687855

Megtisztelő, hogy kiváncsi vagy a véleményemre, de én nem vagyok éppen rövidtávú játêkos.Ez ügyben Sumérnak voltak itt jó meglátásai.Mindazonáltal most röviden annyit mondanék, hogy további eur erősödést várok - szeretnék -, simán el tudok képzelni 320 feletti àrfolyamokat, rövid távon pedig a mostani helyzetben egy meghúzásban 307-309 között billentenék.

#687901 Hibaz Előzmény: #687900

Előbb-utóbb tényleg javulni kell az ingatlanpiacnak,én is így gondolnám....

Én eddig czk-ba fektettem(nagy rajongója vagyok a cseh regionális söröknek),de most ennek a forint gyengülésnek nem örülök..:((

Marad az eur átváltása czk-ra.:))))

#687900 Hathor Előzmény: #687894

fibo 327et is mutat.

Nekem mindegy mi következik.

itt 306nál ez 3.érintés. Meglátjuk.. de emelkedő háromszögszerűen áll valóban, aminek 327es célára van fibo alapján.

Én nem örülnék neki.. de ha ez lesz, akkor kapósak lesznek az ingatlanjaim legalább. Mindenben van valami jó.

2.85%os jegybanki kamat amiből 22%szja+Eho. Plusz felvéti díj, meg számlavezetés? Elég érdekes lesz 320fölötti euroval..

Hova fog menekülni a pénz? Ingatlanba szerintem ,-)

Miért ne?

Alacsony hitelkamatszint, gyengülő forint.

Irány ingatlant venni!

#687859 gilgalad Előzmény: #687855

Közben CHF már lassan 250... Jó ez az árfolyamgát, csak öt év múlva fizetni kell a tőkerészre eső piaci és 180 közötti különbséget, ezt biztos örömmel teszik majd az emberek .-)

remélem a Te pozid is jó…

#687855 Borska

remélem a Te pozid is jól áll !

illetve érdekelne hogy látod a közeli jövőt? pár hetes ,max hónapos távot

Re: kamat

#687854 Borska Előzmény: #683104

Boby, alakul a dolog...

lassan kiszállóhoz érkezik a EURHUF certim

még belelátok egy pánik meghúzást , na azt kéne elcsípni, és akkor röpülne a pozi

172beker-----237a jegyzői vétel, ilyen most az állás, valahová felránthatnák, ezt zárnám és megpróbálnám az EURHUF short certit ami kiütés közeli állapothoz érhet, avval az esetleges korrekcióban lehetne keresni, vagy kis kockázatszinttel stoppolódni

érdekes az összkép

"Rövid EUR/HUF technikai…

#684488 Euroman

"Rövid EUR/HUF technikai helyzetkép:

Hangulati mutató: pozitív semleges negatív

Nagyot erősödött a forint az ünnepek alatt az illikvid kereskedésben. Az EUR/HUF kurzusa 296-ig csökkent a karácsonyi napok alatt, és jelenleg is e körül a szint körül mozog az árfolyam. Az új év előtt még maradhat a forint ereje, januártól azonban folytatódhat a lassú gyengülő trend."