Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#688455 Ibiza Előzmény: #687975

volt más pozim ezért dax longról lemaradtam..most vettem egy kevés shortot..fed ülés lesz meg kicsit sok ez a 150pontos szökkenés..

#687975 Ibiza Előzmény: #687972

szerinted..de jelentősége nem sok..

sok példa volt rá egy hét alatt lemegy 2400pontot..gondolkodj egy pirinyót..

4-5 gépen írogatok..előfordulnak elírások..sok dolgot elemeztem..egész nap számokkal dolgoztam.

#687972 birkanyiiroo Előzmény: #687151

faxé' nem lehet a faxságokat kijavítani, amíg a szerkesztési időablak engedi? Nem igaz h. nem látod h. 7400-at írtál 9400 helyett... bár szerintem 7400 akart az lenni csak aztán "megszépült" két nap alatt... :o)

#687838 Ibiza Előzmény: #687836

DAX 9600 fontos szint..erős támasz nálam..innen még felmehet 780ig.. de ha 550be belekap akkor 450-400..

400nál nálam laza stoppal long..

#687836 Ibiza Előzmény: #687827

"nyomtam egy kövér shortot reggel" ..ez Jan 16..dax short...elég nagy pakk..

tehát short a pozim..

sok dolog volt ezért beraktam napok óta "extrémre" dax short certi vételt és extrémre eladást..

igyexem a napi hektikusságot is megfogni..mert így izgalmas is..a short certi vételem bekattant a short certi eladásom 2 ponton múlt..szép napi csípés lett volna..pont az alja pont a teteje..ez azért is jó..látom érzem vagy sem a piacot..

ma u.ez a helyzet volt csak most magasabbra raktam eladásom, megérzés volt..a piacok napokig visszamennek a csúcsokra.. előre megnéztem mitől félünk ma..nyilván usa munkanélküliség és a lakásadat..ezek elött vártam eladásokat..a kérdés az volt átüti e a támaszokat...mert akkor beindul a magfúzió.

#687827 Boby. Előzmény: #687817

Be is írtad ma is, csakhogy abból úgy néz ki, hogy longoltál...., különben minek akartad volna megfogni az alját.

" mák is kell tegnap pár ponton múlt nem fogtam

meg a tetejét..az alját elcsíptem..(certi)

ma úgy érzem meglesz.."

#687817 Ibiza Előzmény: #687808

nem bírsz a véreddel..Én beírom a pozikat és nem utólag..

Piacnak köszönöm..

most lapítanak a longosok..persze gondolom már a csúcson kiszálltak és fordítottak shortba..

kamugépek.

#687808 rbbj11 Előzmény: #687765

Kinek köszönöd?

Mínuszt csak azért nem olvastam még tőled, mert azt nem kell megköszönni a fórumnak?

#687722 Ibiza Előzmény: #687705

mák is kell tegnap pár ponton múlt nem fogtam meg a tetejét..az alját elcsíptem..(certi)

ma úgy érzem meglesz..

vedd ki a nyelved a segg…

#687225 Ibiza

vedd ki a nyelved a seggéből..már fektess be stockyba..topikban leápoltad egyszer..,)..

régebben értelmesebb voltál..valami történt veled..

#687222 Ricsi Előzmény: #687192

És? Nem is olvasom, mit ír, és nem is fogom. Látszik, amit belinkeltél pl, vagy amiket eddig ide írtam, fel sem fogja, azért okoskodik.

Ha megértené, akkor utána is tudna nézni, tavaly pl mennyit kerestem, de nem fogja fel, mit írok. Azt sem - valszeg - te mit írsz. Így felesleges is elolvasni az írásait, mert mintha egy óvodás írná, pont az a színvonal.

De ilyenek is kellenek hogy látszódjon, mi mennyire értelmesek vagyunk :))

#687192 rbbj11 Előzmény: #687188

hát mert állítólag te csak utólag mondod meg a tutit (dax-ban is)....azt mondják egyesek...