Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#687860 gilgalad Előzmény: #687858

Én inkább azt mondanám a bull piac végéhez közeledünk. Én sem vagyok über optimista, már csak ezért sem.

#687858 Hathor Előzmény: #687856

Borska ez nem meglepő nálad ,-)

Állandóan elégedetlenek vagytok a magyar gazdasággal. Miért várnánk, hogy optimista szcenáriótok lenne, ha Bull piacon sem vagytok optimisták hazai piaccal kapcsolatban ,-)

#687856 Borska Előzmény: #687784

fura dolog ez a tőzsde, tegnap elnézegetve én is borulátóbb voltam mint a mai nyitás, jóval borulátóbb......

kiváncsi leszek a folytatásra

Ahogy elnézem a forintot…

#687784 Margaretta

Ahogy elnézem a forintot, meg a nemzetközi helyzetet, kár, hogy a záróban 1 Ft-al felette álltam be shortra.

nem tudom mi készülődik,…

#687775 Borska

nem tudom mi készülődik, de az 50-100-150-200 kontis pakkokat csak úgy adják-veszik, kérdés kié a tudás

#687769 Margaretta Előzmény: #687764

"pomperj" azt írta, hogy két alap (RNE, EMFN) 1-2 nappal előtte jár az OTP-nek, bux-nak.

Megnéztem,01.15. óta estek, de tegnap a RNE 1,68%-ot, az EMFN 0,25%-ot emelkedett.

Én most elkezdtem ezeket nézni, hogy tényleg úgy van-e.

#687764 Frontin Előzmény: #687763

Részemről várok még egy meghúzást a bux-ban, plusz hogy kirázzák a korai belépőket, szvsz lesz még egy kt kitágítás is fordulás előtt, akkor kell majd elkezdeni nagyon figyelni. Most még nulla pozi. Mint mondtam már, nem akarok feleslegesen napokat/heteket idegeskedni a túl korai belépő miatt. Talán ha most lépnék az sem lenne rossz, de minek siettessem azokat az ősz hajszálakat, már így is találtam párat sajnos. :-)

#687763 Borska Előzmény: #687761

lehet rosszul tettem, de én ebben a pillanatban bővítettem a shortot 800ról

...ha jönne a józanodás még jó is lehetne, ha megtépik 20k fölött már kínossá válna a pozi

#687761 Frontin Előzmény: #687758

Egyre türelmetlenebb vagyok, az elmúlt 1-2 hétben már nehezen türtőztettem magamat. Még várnék egy nagyobb forgalmú agyeldobást, aztán indulhat a menet. Nem akarom hogy "megkínozzanak" a túl kora belépő miatt. Irányt szerintem nem kell mondanom. Mindenesetre már van egy kis "egészséges" belső izgalmi remegés bennem, valamit érzek! Talán csak a közelgő havazást...

érezhetően feszül a hely…

#687760 Borska

érezhetően feszül a helyzet, oda - vissza adok -kapok a nemzetközi piacokon, kis hazánk meglepően üde színfolt eddig stabilitásával

egy egy elszólás,pl Draghi davosi nyilatkozata hogy nem félünk a deflációtol képes hatalmas mozgásokat előidézni

kérdés hogy tetőzés-e amit látunk, avagy lerázzák a remegő longosokat és újult erővel lépnek tovább?

#687758 Borska Előzmény: #687757

így igaz :)

még mindig partvonal avagy elkötelezted magad valamelyik irányba?

#687757 Frontin Előzmény: #687539

Szép összefoglalás! Újabb érv amellett, hogy inkább a grafikont figyelje az ember ne pedig a híreket, mert ez a rengeteg információ csak összezavar. ;-)