Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Blue Seven Group Nyrt

Re: nincs cím

#681291 exmnbs1 Előzmény: #681288

az a helyzet hogy az utóbbi években egyetlen új sem került be bétre amelyhez a story pozitív

#681288 Spade Előzmény: #681287

Na de EX, persze h voltak csalások meg voltak határesetek de akkor se fair az összes indulót eleve csalásnak minősíteni meg a tapasztalatod alapján csalóztad le a keget is. Majd talán a jövő héten lesz a kgy vagy mikor, és kiderül h mi van, utána lecsalózhatod ha az derül ki h szétlopták de ha nem akkor elnézést kéne kérned. Mert te az eddigi tapasztalatod alapján csalózod le őket, meg se fordul a fejedben h fordul a világ h mostmár inkább valamit csinálni akarnak az emberek és nem szétlopni. Szal nekem ez a pesszimizmus meg eleve rosszindulat ami nem tetszik és ez nem azonos az óvatossággal mert az természetes.

#681287 exmnbs1 Előzmény: #681284

vagy a Hun Mining

amely a tőkeemelési tájékoztatóban anno olyan eszközöket jelentett saját tulajdonként ami az elődcég felszámolója birtokába került, ez igazolódott is

ezért Dióslaki feljelentette őket

azóta sem engedték be a papírokat

kp az nincs a cégben, gyakorlatilag kb az összes lánycége végrehajtás illetve felszámolás alatt

de kamuznak befektetőről aki 500-on vesz majd és több mrd-os projektről dumálgatnak

#681286 exmnbs1 Előzmény: #681283

akkor vegyünk egy másik példát

a biomed utód Trophyresortot

honlapon fenn photoshopos tervek mintha a valóság lenne

hónapok óta be van zárva de előtte voltak hotel vendégek, akik leleplezték ezt a "trükköt"

pszáf nem engedte be őket, erre beköltöztek biomedbe.....

#681284 Spade Előzmény: #681281

mindegy honnan idézted , rossz, tele van tárgyi tévedéssel. hívhatnák tökösz helyett tökömnek is .)

#681283 Spade

Most nem akarok a biomedben elmélyedni, mert én általánosságban beszélek, de az óriási különbség h valami tévedés vagy csalás. AZ h szóltál az kevés, én is szóltam h az otp esni fog, és akkor mi van? emelkedett, na bumm. levezetted h az a találmány rossz ? ezért ezért meg ezért ? Nemtom csak kérdezem, mert ha nem akkor az egész csak egy fikció mint h az otp esni fog, nem mondtál vele semmit csak tippeltél.

#681279 Spade Előzmény: #681273

"zotya érezhette úgy hogy ez is az lesz"

.

Érezhette de akkor tartsa magában, és nekem a bajom ez az eleve pesszimizmus meg rosszindulat h itt csak szar születhet az összes emberi erőfeszítés meg csakis a csalásra irányul és nincs itt más csak full g@ci. Akkor nevezd csalásnak ha bizonyítékod van rá, például levezeted h a találmány nem ér fél yardot hanem 5 forintot, vagy jogerősen kimondták. de egy új cégnél legyünk már kicsit optimisták h hátha nekik sikerül, és nem beletaposni a sz@rba. Ezzel nem mondom h vegyél mert teljesen jogos lehet a kételkedésed, de ne vádaskodjál a levehőbe. Sztem

#681275 Spade Előzmény: #681271

Ez amit írsz badarság ha a rendőrségi vizsgálat is megszünt akkor nincs per nincs mibe belépni. És ha a rendőrség a vizsgálatot lezárták akkor tök mindegy h mit javasolsz, A tőkebefektetési csalás pedig nem magánvádas bűncselekmény szal ez az egész egy nagy zavaros katyvasz.

#681273 exmnbs1 Előzmény: #681270

nagyon sok kamu storyt lehetett már a béten látni

most is van pár, a phylaxia is tele volt vele

zotya érezhette úgy hogy ez is az lesz

#681271 exmnbs1 Előzmény: #681269

etők Önkéntes Szövetsége ( TÖKÖSz a Phylaxia vs befektető oldalán a (gazdasági rendőrségen tett bejelentésére kapott adatokat )elemzése után beavatkozóként belépett a perbe.

Véleményünk szerint a PSZÁF és BÉT nem tette meg a szükséges intézkedéseket , ezért mindkét szervezet felelősséggel tartozik.

PSZÁF különösen - hiszen az általa meghatározott és törvénybe megszabott feladatai - nem teljesítette. Sőt a nyomozás folyamán hamis információkat közölt a nyomozó hatóságokkal , ami által nem az igazság teljes feltárását nem lehetett elvégezni.

Javasoljuk magánvád alapján új NAV , Rendőrségi vizsgálat índítását és saját igazságügyi szakértő véleményével a tőkebefektetési csalással kiegészíteni az ügyet.

Szar már olyan nagy nem is probálják szőnyeg alá söpörni. Előre menekülés minden fronton.

Azért máshol 10 milliárd dolláros büntetéseket osztanak ki tőzsdei tranzakciókat vizsgáló cégek , Magyarországon meg mindentiszta. Sehol egy komolyabb csalás sorozat

#681270 Spade Előzmény: #681269

Az ügyészségi vizsgálat az nem jelent semmit csak azt h valaki feljelentette őket és kivizsgálják, Az már jelenthet valamit ha vádat is emelnek, de ugye még az se jelent semmit csak a jogerős bírósági döntés. Szal ez alapján amit mondasz semmit nem lehet mondani. Majd ha valamelyik amit írtam bekövetkezik akkor igen.

És az teljesen rendben van h azt mondod h nem veszel mert nem ismered a találmányt vagy akár azt is mondhatod h szerinted hülyeség bár nem ismered, meg azt is ezek az emberek szerinted nem tudják majd sikerre vinni ezért nem veszel, vagy h most nem jó rá a befektetői hangulat vagy mittomén, de azt nem h csalás az egész, mert ez merő rosszindulat, sztem.

#681269 exmnbs1 Előzmény: #681263

a phy ellen állítólag apportcsalás miatt ügyészségi vizsgálat folyt és Tökösz is belépett

nevezett személyek a phylaxiában kavartak

#681267 Spade

Ezt se értem,

Mi köze az ügyvédnek ahhoz h mennyire értékeltek egy találmányt ? Ö legfeljebb csak a közlemények jogszerűségére ügyel, nem arra h mondjuk ki vesz részvényt ki ad el, kit tesznek az IT-be ki mond le, mennyire értékelik az apportot maximum beszerkeszti a közleménybe, de nem az ő döntése volt és nem ő a felelős, se az IT tagért se a részvény vételért se az eladásáért se az apport értékéért. Számára ezek tények (megadottak), amit közleménybe foglal.

ps.: nincs Blue seven részvényem se érdekeltségem.

#681263 Spade Előzmény: #677023

mondjuk ezt nem teljesen vágom h anblock a magyar innovációt miért kell fullosan lecsalózni ? Ki honnan tudja h ezeknek a találmányoknak mi az értéke mi a kifutása? gondolom a prezit is mindenki itt egy nagy rakás sz@rnak tartaná ami csak lehúzásra jó. Egy találmánynál felfedezésnél fejlesztésnél természetes a kockázat, a jelentőségét és a hasznát gyakran a későbbi tudományos megitélését is nehéz ez elején megbecsülni. Eisteint is hülyének tartották a speciális meg az általános relativitáselméletnél mikor előjött vele. Ettől még nem ő volt a hülye. Attól még h valami nem átlátható hasznú vagy akár nem is érthetó más szóval kockázatos, nem csalás, ne keverjük rosszindulatból a fogalmakat.

#677026 Razamanaz Előzmény: #677023

"...- A ,,tarsolyukban” nyilván már ott van néhány ilyen ötlet és találmány…

- Természetesen. A cégünk tulajdonosai zömmel maguk is feltalálók.

"

Koóperálhatnak a Biomeddel