Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Sportot űztek a pénzszórásból

#689060 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #689011

Képeket én is tudok gyártani, meg csilivili videót, de ez még csak egy álom, sosem lesz kész :-) Amúgy megesz a fene az irigységtől! :-) Barca meg egy majd 60 éves stadionban kénytelen kínlódni...de lassan ott is épül majd az új aréna, ha a vezetőség nem lopja el a lóvét....

Re: nincs cím

#689058 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #689019

Most akartam linkelni a képeket erről a csilivili "szappan tartóról" :-) Nehéz kimondanom, de sajnos tény.... nekem is tetszik. Erre méltó választ kell adnunk, nincs mese , ennél is szebb és természetesen nagyobb stadiont kell építenünk. Amennyiben az isten és a párt is úgy akarja, akkor feltétlenül megnézek egy Real-Barca meccsett ebben a tákolmányban. :-)

Eszméletlen hogy fog kin…

#689019 Kiss Zoltán

Eszméletlen hogy fog kinézni a real új stadionja!Jaj de szép is lenne ott 2017-ben végignézni egy 7-1-es barca-real meccset!( Ha valaki nem tudná március 22-én lesz az el-classico és este 8 órakor,egy nappal korábban a tevezetnél!

Re: RIP-BÉLA,BÉLA,BÉLUSKA ÚGY LŐ,MINT A GÉPPUSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#689018 Kiss Zoltán Előzmény: #687781

Ha még emlékeztek ezen a Magyarország-Bolívia meccsen Zombori is lőtt egy akkora gólt,hogy még a kamera is lemaradt róla!Váradi Béla napjainkban 200-szor lett volna válogatott!

#689013 Turkoglu Előzmény: #689011

Az biztos de ott nem 500-1000 között van az átlag nézőszám...

#688977 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688969

Miért? Szerinted nemzetgazdaság(talan)ilag nem kiemelt jelentőségű beruházás a stadion???

Milyen szittya vagy Te? Rárontasz a nemzet erőtől duzzadó testére? :-) Szégyentelen!

#688969 Kissherceg Előzmény: #688960

ez parádé:

"Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházás lett hat stadion felépítése

Erről jelent meg most kormányrendelet. Legutóbb a náci megszállásra emlékező emlékmű került ebbe a kategóriába, most meg

Balmazújváros, Pápa, Siófok, Sopron, Szolnok, Zalaegerszeg

focistadionjai. Ez azt jelenti, hogy gyorsított ütemben, soron kívül indulhat majd meg az építkezés.

Minden érintettnek szívből gratulálunk!"

:D:D:D:D