Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Blackberry - BBRY

Re: Hétfőn nagy mozgások lesznek szerintem

#687448 rbbj11 Előzmény: #687440

ezt tudták bennfentesek, azért jött ez idáig fel elmúlt két hétben....

No mindegy, tartom a shortom, ettől még ez egy fos cég, és 8 usd-t csak felvásárlás esetén érne, most meg felvásárlási ajánlat nélkül is 9 dodó felett vagyunk...

#687440 Janicroft Előzmény: #687314

USA: Tépik a BlackBerryt

80 ezer darab mobiltelefont rendelt az amerikai védelmi minisztérium a BlackBerrytől (Nasdaq). A minisztérium mintegy 100 ezer új mobileszközt szeretne év végéig üzembe helyezni, és a Pentagon szerint a BlackBerry készülékei felelnek meg a legjobban a biztonsági előírásaiknak. A hírekre már közel 9 százalékot ugrott a BlackBerry árfolyama nyitás előtt.

Ezt nem hiszem el!!!!

#687311 Bendeguz Előzmény: #683881

menetelt 50%-ot, szép ék volt lefelé. egy ujjal se piszkálnám most, ez már vadnyugat.

#683881 rbbj11 Előzmény: #683840

na nem baj, legalább 8 körül bombabiztos shortot lehet indítani

#683840 Janicroft Előzmény: #683784

A vége +15% lett, mert az új ideiglenes CEO fényes jövő vizionál. Hülyék ezek... Negyedévről negyedévre egyre csak romlik az eredmény, a múltkori 1 millirádos leírást most követte egy 4,4 milliárdos, erre megrántják a részvényeket +15%-ba? Teljesen nonszensz....

http://business.financialpost.com/2013/12/20/blackberry-ltd-earnings-even-worse-than-expected-as-company-books-4-4-billion-loss/?__lsa=63a0-55fb

After posting a staggering quarterly loss on Friday, shares of BlackBerry Ltd. surged as much as 17% after newly appointed interim chief executive John Chen laid out his vision for an attempted turnaround of the embattled smartphone maker.

Shares of BlackBerry tumbled as much as 7% in pre-market trading, shortly after the Waterloo, Ont.-based company posted a landmark US$4.4-billion third quarter loss – or roughly US$8.37 per share diluted — due largely to a series of inventory writedowns and asset impairment charges caused by the company’s declining position in the global smartphone marketplace.

But despite the bleak financial numbers, Mr. Chen struck an upbeat chord during a call with analysts, as he laid out his strategy for BlackBerry, which includes plans to refocus the company on its enterprise user base and a new outsourcing partnership with Taiwanese device manufacturer Foxconn Technology Group.

Investor optimism pushed the stock up throughout the day Friday. New York-listed shares closed up 15%, or 0.97 cents, at US$7.22. In Toronto, BlackBerry shares closed up 16%, or $1.07, at $7.74.

#683784 Janicroft Előzmény: #683771

Azt most nem néztem, de tényleg **** egy papír ez, ennél rosszabb jelentés szerintem meg nem volt, erre emelkedik 6%-ot?? A jövő sem tűnik fényesnek szóval tényleg nem értem...

#683771 Bendeguz Előzmény: #683708

nézitek a forgalmat? (én most nem). Lehet a csőd miatt alig van benne valaki és így könnyebben mozog nagyot.

#683708 rbbj11 Előzmény: #683697

és már 6% plussz :D

Bolond a tőzsde, mint mindig

#683697 Janicroft Előzmény: #683685

Ennek ellenére:

Megrángatták a BlackBerry (Nasdaq) árfolyamát piacnyitás előtt, miután a cég igen gyenge negyedéves gyorsjelentést tett közzé. Előbb mínusz öt százalékba taszították a részvényt, majd volt már plusz 3 százalékban is. Az egy részvényre jutó eredménye (EPS) 67 centes veszteség lett jóval több, mint a várt 46 cent. Ráadásul az árbevétel is elmaradt a prognosztizált 1,59 milliárd dollártól, és csak 1,19 milliárd lett. A cég viszont együttműködésbe kezd a Foxconn társasággal. A részvény 3 százalékos pluszban nyithat.

Nem értem Mire fel akar ez pluszban nyitni???

#683685 rbbj11 Előzmény: #683678

atya ég.... ez a cég jó ha 1 centért vevőre talál, na nem rv-ként, hanem összértékben. Ellenkező esetben csak munkaügyi pereket és pórul járt hitelezőket és szállítókat hagy majd hátra.

Innentől kezdve leveszem a figyelőlistámról is, mert semmit nem ér a cég, hisz a kötelezettségei már tuti nagyobbak, mint az a néhány szabadalom értéke, ami már egyébként is elavult.

#683678 Janicroft Előzmény: #678925

Jobb lett volna ha előbb mennek, íme az "eredmények":

Embattled smartphone maker BlackBerry saw no rest to a weary year, as the company was forced to take a massive $4.4 billion writedown on unsold inventory in its fiscal third quarter -- including on the device that it hoped would lead to its salvation.

The Toronto-based company on Friday reported a net loss of $4.4 billion, or $8.37 a share, in the quarter ended November 30. That compares to Wall Street expectations of a quarterly loss excluding items of 44 cents a share on $1.59 billion in revenue, according to a consensus estimate from Thomson Reuters. Revenue for the quarter plunged 24 percent from the previous quarter, to $1.2 billion.

#678969 Bendeguz Előzmény: #678925

van az a pénz, amiért rámverhetik a böböri csődjét :D

#678925 rbbj11 Előzmény: #678921

mindenki menekül, nem ö akar felelös lenni a csödért, nagyon ronda az önéletrajzban...

#678921 Janicroft Előzmény: #677611

Újabb vezetőváltások Bleckberrynél:

http://business.financialpost.com/2013/11/25/blackberry-ltd-sheds-three-top-execs-in-major-shakeup/?__lsa=63a0-55fb

Nagy zakó lesz még innen.....

KBC:

Távozik a BlackBerry (Nasdaq) pénzügyi vezetője, Brian Bidulka, akinek a helyét James Yersh veszi majd át. Emellett elhagyja a céget az operatív és a marketing vezető is, értesült a Bloomberg.