A Bankár Holding 5 millió (jelenlegi névértéken 40M) papírja még a piacon sincs.
Sőt még legyezve sincs.
Na nem 10-14 Ft-on fogja piacra önteni majd, ezt gondolom Ti sem így gondoljátok...
A Bankár Holding 5 millió (jelenlegi névértéken 40M) papírja még a piacon sincs.
Sőt még legyezve sincs.
Na nem 10-14 Ft-on fogja piacra önteni majd, ezt gondolom Ti sem így gondoljátok...
Azért mennyivel szebb lett volna, ha ma kezdik tépni, 2x 1x0 millióval..............
ismerem :)) szép volt... nekem is elég 4nap limites emelkedés, komolyan, nincsennek nagy igényeim :))
Nagy borítást nem várnék jegyzés előtt
tizenmilliókat fognak egyben borítani szerintem........
Deja Vu NAbi 2006 január.
No ott sem volt beszálló csak keveseknek felsőlimiten, napokig, aztán rohadt nagy öntés jött
ennyi volt a nap, ha nem lesz sávszélesítés... :)
nincs nagy tülekedés........
fagyi pénz :)
pakolgatnak rendesen.
eladó, már alig van, jönnek át a vételi oldalra.......
kis pakkal elején, naggyal végén :))
Érdekes a könyv :)
Remélem az elején vagyok a 11 Ft-ban...
Lesznek még hírek a nyár folyamán!
Nem erre a hírre vártunk ez egy meglepetés volt számunkra is!
Jó lesz ez!!!
réssel emelkedik phyl :D:D váá.. gap...
szerk: azért durva mennyire nem foglalkoznak phylaxiával, alig van a hírekben...
Forgatokonyv sztem mar megirva. Nem hinnem, h. itt beleadna naggyal barki, de...
sáskajárás lesz, ez biztos.
TP, ma beszél állítólag a gr-en 18.05h-kor.
pufferekkel kiálltak, sztm nem célszerű beleadni, hagyni kellene, hogy estig legyen vagy 15millió a vételi oldalon... Nem is kell venniük, csak beállni, a kicsik felhúzzák...
Mar 9, mondom en, h. lesz 10. :) (Basszus, miert kell lelepnem 2 orara!?)
egyébként az tuti, hogy stoppot használok ennél a papínál, ezek a nevek indokolnak :))) nagy meghúzás jöhet, de lesz benne pofára esés. Megnéztem a phyl 2007es rallyjának 2meghúzását milyen ütemben ment, elfogadnám ismét. :)
Tőkeemelés miatt, most talán sürgősebb a projekt, bár nem hiszem, hogy Rapistán kívül bárki jegyez majd, ha piacon tud venni 20alatt...
eltüntek az emberkék az eladói oldalról, a legtöbben 12 állnak eladással, 57-en........