Jaja, 47 ezer kornyekerol feljott 50 ezer kornyekere. Ez 5-6% emelkedes.
Mashogy nezve viszont meg mindig 50% bukoban vagyok. (es az elmaradt kamatokat nem is szamoltam)
Jaja, 47 ezer kornyekerol feljott 50 ezer kornyekere. Ez 5-6% emelkedes.
Mashogy nezve viszont meg mindig 50% bukoban vagyok. (es az elmaradt kamatokat nem is szamoltam)
én bent állok eladáson, de jóval fentebbről vannak
még nem, de ennyiért bőven adnám! Hol a vevő?:-)
De a biodel pl. Felező volt:) szóval azt hiszem ezek az igazi izgalmak.
AMPE szted mikor lesz nyereséges? bár ez itt mind off, inkább topikomban kéne pl. folytatni
nekem biogen volt a rizikós: 4 év alatt 6x-ozott
Nekem a jazz volt a kassza robantó. Még most is van belőle kevés. Új üstökösöm remélem az AMPE lesz. 6,7 óta építgetem.
biotech nem is oly régen nagy kedvencem volt, nem minden cég olyan brutál kockázat ott, pl. amgennel különösebb kockázás nélkül lehetett duplázni 2 év alatt
Biotech szektor. Ultra rizikó, iszonyú vola, sok háttérelemzést igényel de megéri.
ja értem!
Te voltál az a szóró?? Abból valóban vettem.
Az szép, ha visszahoztad ilyen gyorsan, de tuti nem fslr-rel. :) A solar topikot olvasod? Ott nagyrészt fslr-ről értekezünk.
Egyetértek, ez nem épp alapkezelés, amit Nyilasi csinál, de ha eddig így csinálta, most már drukkolok érte, h. nehogy most változtasson, mert akkor tuti a legrosszabbkor fordul rossz irányba...
39.100-ért 20db vétellel bent állok, ha megkínálsz vele, elfogadom.
Annyira már nem, FSLR-be akartam volna átforgatni, mikor legelőször írtam. Akkor 50 alatt volt az FSLR és dollár is kedvezőbb áron volt.
Alapvetően nem vészes a bukó. Az első szórásom kb. 3 hete volt, szerintem akkor vettél már tőlem pár db.-ot:-) az akkori 30% bukót péntekig sikerült visszahozni "0"-ba. Valahogy nyilasinak is hasonló módon kéne kezelnie alapot, mint alapkezelő, nem úgy hogy beleül egy poziba és várom a sültgalambot.
Sajna augusztusban elcsábultam és vettem jó pár darabot.
ja értem
Miért olyan nagy baj, ha több részletben adod el?
Jobb lenne biztosra menni, miután már nem azonnal, hanem aukciós időszak van, jártam már vele úgy, hogy tettem be 30-at és kivették a félóra végén a vételt, és nem ment el csak a felel. Utálatos egy rendszer....
én nem néztem a könyvet, de nekem majd azon az árfolyamon lesz jó hozam/kockázat arány.
Ha 45500-zal elmenne, akkor mire vársz? Mit számít még 1-2e ft db-onként, ha meghoztad a döntést?