bocs 45-ös átlagot akartam írni.
bocs 45-ös átlagot akartam írni.
Ahogy nézem 45 500-as átlaggal elmenne az egész. 40-et így keveslem. Persze lehet hogy hóvégére 40 lesz:-).
De azért kösz.
10 db érdekelne 40-ért, de nem holnap, de még talán ebben a hónapban
annyira azért nem éget még köszi:) adócsökkentésre kiváló papír.
2013.12.31-en az eves hozam -40.1% volt. Ha iden es jovore is igy teljesit, akkor 2015.12.31-en 17357 Ft-ot fog erni.
Ezen felul a papir rendkivul illikvid ami tovabb diszkontalja.
En megvennem a pakkodat 10.000 Ft/db-os aron, hogy felhigitsam a pakkomat :)
Ezt látom én is, valszeg talán hozam kockázat arány szempontból jó lehet valakinek. Kérdés érdekel e valakit 26 db 46 500 Ft/db áron. Ha igen jelezze, vagy tegyen be a könyvbe vételi szándékot.
Az látható, hogy Nyilasi széllel szemben vizel, valószínűleg ezért esik folyamatosan. A tőzsdék pedig még szárnyalnak fel továbbra is, működik a FED nyomda. Lehet benne fantázia, ha majd fordul a kocka, de az még odébb lesz szvsz.
én néhány hét múlva akarok majd venni, vagy ha dax eléri a 10.000-t
46 500? valaki?
48 400/db
mennyiért adnád el? csak kérdezem, én most nem veszek nyilasit
Sziasztok!
Van 26 db eladó, de egyben szeretném, akit érdekel az jelezze, vagy tegyen be a könyvbe vételi szándékot a 14-14.30-as szakaszban.
sztem is vannak jó meglátásai, de azok a tények (pl. a QE), amik az ő meglátásaival nem egyeznek, azokat egyszerűen figyelmen kívül hagyja.
Ez különbözteti meg az amatőrt a profitól.
én azért nem temetném :) hihetetlen érzéke van a dolgokhoz!!!! nem 2 nap nem 2 hét, ezek szerint nem 2 hónap, de szerintem érzi tudja a dolgokat, én is venni fogok... aztán majd kiderül
ő megmondta, mikor elindult, hogy neki ez csak jó lehet, de a befektetők nullára is mehetnek, ilyen ez a biznic
csak nehogy meglepődj,amikor fordít a pozícióján,belátva,hogy ez az emelkedés sohasem áll meg :D
akkor bizonyosan jön az armageddon! ;)
Már több mint 400 millió forint tűnt el az alap süllyesztőjében. Ennyit vesztettek eddig a befektetők.
De nem bukott mindenki. A Concorde és Nyilasi keresett egy kalap pénzt a alapkezelői díjaknak köszönhetően.
Én úgy 60 millióra saccolom, amit eddig eltettek. (Az alap átlagos eszközértéke mondjuk 650 millió a kezdéstől számolva. Van évi 2-3% az alapkezelői díj három és fél év óta.)
Nem járt mindenki rosszul!!!