nem emeli mindenki piedesztálra magát 100e ft miatt, honnan tudod, hogy nem ajánlott privát levélben 10x annyit? Ahogy herceg kérte is, hogy privátban a részleteket...
nem emeli mindenki piedesztálra magát 100e ft miatt, honnan tudod, hogy nem ajánlott privát levélben 10x annyit? Ahogy herceg kérte is, hogy privátban a részleteket...
Ezért írtam rózsaszín ködről, de az volt akinek bántotta az önérzetét.
"maki, én bejelentkeztem 1 egységgel"
Még az sincs eldöntve, hogy mi az 1 egység.Henci gondolom azért írt alsó korlátot, mert nem akarta hogy néhány nagy befektető egy csomag szotyi árával jelentkezzen be.
Egyébként végigolvasva a hsz-eket, ez az emberek nagy részére igaz, akik ide beírogattak...
Még senki sincs benne. Az, hogy itt mit mondanak emberek az semmit nem jelent...pláne amit te mondasz.
na megjött a tuti megmondó..aki utólag beírva mindenen 50-150%-ot keres..:DD
de aki nincs a témában benne az elhúzhat innen..
mit keresel itt ha nem vagy benne? nem bírsz a véreddel.
"Neked fogalmad sincs egy vállalkozásról,"
Erre is csak most jöttél rá? :)
maki, én bejelentkeztem 1 egységgel..neked meg a duma megy..látszik csak benyomtak téged egy "munkahelyre" ..eszed meg mint egy férjhezmenő macskának.
Úgy látom sikerült a rózsaszín ködre tolni a hangsúlyt.Javaslom Hosszúhuszár hozzászólását elolvasni! Amúgy 30 tulajdonosnak 30 féle elvárása, ízlése, stb. van, ennyi emberrel csak nagy csalódásba lehet belefutni egy ekkora összegnél.
Már akinek van rózsaszín köd... tök mindegy, hogy 1 egységgel, vagy 10 egységgel száll be valaki... azzal gondolom mindenki tisztában van, hogy amit berak, az el is fog menni fejlesztésekre meg fene tudja mire... nem tudom, hogy Herceg mekkora megtérülési idővel számol, de gondolom, ha középtávot írt előzőleg, az min 3-5 de inkább 5év... addig nagyon nyereséges kiszállóról senki ne számoljon, vagyis én erre számítanék...
A működést, meg hogy merre szeretné elvinni az oldalt, azt majd gondolom prezentálni fogja, miután mindenki át tudja gondolni, hogy ténylegesen be akar-e szállni, vagy sem...
"amúgy is hercegé a téma ő dönt..ha benne lennél akkor lehetne javaslatod."
Neked persze úgyis lehet javaslatod, hogy nem vagy tulajdonos.
"kisebb üzletrész liqviddé teszi a tulajváltásokat.."
3 milla 30 tulajdonossal. Neked fogalmad sincs egy vállalkozásról, inkább zsidózz az közelebb áll hozzád!
hozod a formád..a nyavalygós mi miért nem jó..ne a butaságot írd hanem egy javaslatot.
kisebb üzletrész liqviddé teszi a tulajváltásokat...ingatlanos projektcégek is így csinálják..de nincs jelentősége..nem ott tartunk..meg nem is a továbbképzésed a cél..amúgy is hercegé a téma ő dönt..ha benne lennél akkor lehetne javaslatod.
Pont ezt akartam mondani én is, de neked jobban sikerült.
Ha jól látom itt egy fórumból akar kinőni egy összetettebb portál...,még ez máshol általában pont fordítva szokott történni. Nem baj ez..., csak más jövőbeni feladatokat vet fel. Itt mindenki azt hiszi, hogy betesz 100.000.-et ül egy kicsit és holnaptól, de legkésőbb holnaputántól jön a lé. Itt a beszállóknak vagy hozzáértő módon melózni kell a cégben - ingyér -, vagy alkalmazottakat kell felvenni. Mondom nem baj ez csak 30 tulajdonossal ez így nem fog működni....Nem lebeszélés a célom, csak a rózsaszín ködöt akarom eloszlatni......én is az ügyön tartom a szemem.
És elsősorban, nem értik szerintem miről is van szó!
Herceg megcsinált egy oldalt, szabad idejében, zsebből fejlesztgeti, e melett dolgozik, és nincs ideje foglalkozni vele, szépítgetni, stb...
itt nem elsősorban a befektetők pénzére van szükség, nyilván arra is, de még inkább a fejekben rejlő okosságokra...és ezeknek az okosságoknak a megvalósításához szükséges anyagiakra.
Vagyunk itt egy páran, akik rendszeresen látogatjuk az oldalt, biztos kialakult mindenkiben, mit, hogy csinálna , ha Ő üzemeltetné, nyilván mindenki másképp, ezt kell összegyúrni, zsebbe nyúlni, és jövedelmezőbbé tenni az oldalt...
ezt itt úgy sem lehet megbeszélni.....
"30emberrel vagy 30 üzletrésszel már megvan a 3guriga.."
Felesleges ennyire elaprózni. Ez az ötletelés így egy őrsi órára emlékeztet, nem egy vállalkozásfejlesztésre.
működési modell kell..mitől gurul..az üzleti terv egyszerű..minél nagyobb bevétel optimalizált költségek mellett.
annyira nem bonyolult..sztem kft forma 100e-es üzletrészek..te pedig 51%-ot beviszel apportkén ami most van..goodwill meg ilyenek..ez a te részed..az eladás 2/3os döntés.
30emberrel vagy 30 üzletrésszel már megvan a 3guriga..