Regisztráció Elfelejtett jelszó

Eladó a stocklandyard fele

Re: nincs cím

#696795 Pyxis Előzmény: #696060

Jelen gazdasági környezetben a többi piaci szereplőnek is újra kellett gondolnia a korábban felvázolt növekedési pályáját. A megfontolt, konzervatív vállalatfejlesztési koncepció üdvözlendő.

Re: nincs cím

#696070 Bendeguz Előzmény: #696069

A topic címe is változott, engem az aggaszt most, hogy ha nem veszi meg senki, akkor nem lesz fórum?

Re: nincs cím

#696069 joepappa Előzmény: #696060

Szlovák cég. :) Vagy akár lehet egzotikusabb is. :) Szólj ha mégis úgy döntesz, hogy üzlet lesz, időbe szeretném magam bevásárolni egy jövőbeni médiabirodalomba. :)

Re: nincs cím

#696060 Kissherceg Előzmény: #690147

Kedves bizalmat szavazó kollégák, sajnos a történet jobban elhúzódott a vártnál és a döntés se az lett, mint amit reméltem január elején. Egyelőre nem fog létrejönni a közös projekt, mert nem láttam biztosítottnak a hatékony működési modellt. Sok szereplős céget nem szerettem volna létrehozni, kevés pedig nem sikerült. Közben a jogi környezet is negatívan változott a kft-k és azok CEO-i számára, ezért nem vágtam bele széles körű beszélgetésbe veletek a lehetőségekről.

Végül nem küldtem körbe semmilyen anyagot, minden titok maradt. Én köszönöm szépen minden érdeklődőnek és segítőkész kollégának a hozzáállását és elnézést kérek, hogy végül március közepén lettetek csak informálva.

Re: nincs cím

#690147 Koffein Előzmény: #689820

aki érdeklődött mindenkinek küldesz tájékoztatót, vagy csak azoknak, akik első körben nagyobb összeggel szállnának be?

Re: nincs cím

#690057 joepappa Előzmény: #689820

száz éve nem jártam erre. érdekelne a befektetés tudsz nekem küldeni valami anyagot.

előre is köszi.

Re: nincs cím

#689820 Kissherceg Előzmény: #687510

a számos egyeztetés miatt a körbe küldött anyag a jövőképről fog szólni, konkrét számokat legfeljebb részben tartalmaz.

Re: nincs cím

#687433 Ibiza Előzmény: #687419

te meg okoskodó..a szakmunkáshoz kapcsolás volt érdekes..

ez olyan mint a cigány vicc..

gazsi viszi a lovat a vásárba a vevő vezetgeti a ló nekimegy a falnak mondja vevő te gazsii vak ez a ló...nem vak ez csak vakmerő..

a sasjóska meg átalakította bátorra.. pedig az eredeti sokkal jobb.

Re: nincs cím

#687370 Boby. Előzmény: #687366

Csak remélni tudom, hogy nem tűzszerész v. bombaszakértő, esetleg szívsebész a haver!

Re: nincs cím

#687364 Ibiza Előzmény: #687345

fel kéne fogni..ez nem apróhirdetés...itt cimborák beszélgetnek a kocsmában..vagy szkájpolnak, ötlegelkednek a neten...de nagyon jó mert egyből kijön az emberek gondolkodásmódja.

Előkerülnek az állandó fékek, az ellendrukkerek, a jogászkodók, a túl lelkesek az óvatoskodó vele is vagyok meg nem is...és olyanok akiknek esze ágában sincs benne lenni de majd a végén valami baromságra hivatkozva nem lépnek be..de kell nekik minden adat..az is mások mennyivel szálltak be.

Re: nincs cím

#687346 Bendeguz Előzmény: #687345

az átkosban a telefont hívták feljelentőgépnek, szarkasztikus volt hozzászólásom :)

Re: nincs cím

#687345 xmann Előzmény: #687334

nyilván nem kell feljelentgetni senkit, meg nem is ez a cél, de gondolj bele mihez vezethet ha valaki kifejezett törvényi tilalom ellenére nyilvánosan keres befektetőtársat. Ha bukta lesz az üzletből, akkor a befektetőtárs simán bíróság elé tud menni, és beperelheti a nyilvánosan forrást gyüjtőt, és ezt a pert jó eséllyel megnyeri, mert a törvény explicit kimondja, hogy ezt nem lehet. Tehát a befektetőtársnak win-win helyzete van. ha bejön az üzlet jó, ha meg nem, akkor meg pereskedik, és elperli a befektetőt kereső vagyonát. Ugyenz a másik oldalról persze kevésbé jól néz ki. ezért kell ezzel vigyázni. ha bármi nyoma van a nyilvános befektetőgyűjtésnek, az perelhető helyzetet teremt. ezért kell ilyenekkel nagyon óvatosnak lenni