érdekel
:)
Nofene, irány a Nasdaq hosszú távon? :)
Min múlik az oldal nyereségessége? Minél több látogató annál többet ér leegyszerűsítve a kérdést? Reklámokból van a bevétel jelenleg gondolom.
Csak kp?
Otp részvény esetleg? :) Vagy vannak különböző érméim, ezüst emlékérmék jó pénzen beszámolod bartell üzlet . Csak vicc.
Többet kellene tudnom a számokról , tervekről.
Nem tartasz tőle, hogy kaotikus lesz a dolog itt sok tulajjal esetleg ha sokan beszállnak? 50+1-et megtartod akkor talán nem annyira.
:)
így van, nálad :)
Érdekel a dolog, de gondolom úgy is személyesen beszélsz majd a leendő befektetőkkel, és vacsora keretében :)
ne offoljunk kérem, az ügy komoly. Minden érdeklődést köszönök.
Fél egységgel lehetséges-e beszállni, tudod így hónap végén már ugye... :-) Persze bízok a dologban természetesen.
"Fecó átlehet nézni a könyveket, de mint mondtam nincs cég mögötte."
Nincs gááááz!
remélhetőleg az optimus, keg és Est Media cégeknek nem eladó akiknek profilba vág)))
a befektetők is teremthetnek elvárásokat a társakkal szemben, tehát ez összetett folyamat lesz. Az elvárás, hogy ne rövidtávban gondolkodjon, hanem legalább közép...
Fecó átlehet nézni a könyveket, de mint mondtam nincs cég mögötte.
Ááááá ezek csak kamu hírdetések...és kamu tevékenység :-) Látom, szemed a pályán! :-) Most akkor jöhetnek azok a könyvek, mert az ördög nem alszik ugye... vagy mi a fene
létező cég, láthatóan tevékenységet is végez, vannak megrendelők hisz itt vannak a hirdetéseik
a rendelkezésre állás is javul
ennyi bőven elég
Bevezetjük ötszázért, felmutyizzuk 12k -ra, onnan zuhé, 500 alatt többször duplázunk... nem bonyolult dolog ez, és lesz haszon télire (egyetlen dolog tehetne csak keresztbe ennek a végtelenségig kimunkált tervnek, ha elmarad a tél....)
Majd Ex átnézi a könyveket! Félúton majd felkiált, hogy csőd!! :-) oszt jó napot!Költséghatékony megoldáson gondolkodom... hozzászólással nem lehet fizetni? (pár értékesebbel... :-) (majd megírja valaki helyettem)
Tőkén kívül más elvárás a befektetőkkel szemben?