Te és matgab kizárva :D
Te és matgab kizárva :D
1 egységgel jelentkezem, persze várom az üzleti tervet :D
Gondolkodási határidő január hónap vége.
Nem nézek más befektetők után, hiszem, hogy így is sikeres lesz a tőke bevonás.
Hali - továbbra se mennék bele még becslésbe.
1 egységgel számíthatsz rám...nem bírnám ha lemaradnék egy zsíros osztásról..:)
Meddig lehet gondolkodi? Mikor nézel más befektetők után ha itt nem jönne össze a kívánt mennyiség?
Szia!
Akkor most jól érzem,hogy (mivel azt írtad,hogy legalább 5 millió kellene) a mostani értékét te kb:5millióra értékeled?
Üdv:hali
A több kisbefektetővel csinálnék egy közös céget, hogy mindenki számára átlátható legyen és tisztességes. A tulajdoni hányad ideális esetben természetesen 51% vagy 50% + 1 szavazat volna, de ez az ideális eset.
100.000Ft, ha így többen rákérdeztetek
Szia!
Egybe kell az összeg vagy több kisebb befektetőtől szeretnél kisebb összegeket a fejélesztéshez?
Gondolom a tulajdoni hányadodat nem szeretnéd 50% alá vinni.
A mostani cégértéket felértékelnéd egy X összegre és keresel hozzá mondjuk X-1ft-ot?
nem titkos, de ezt majd a befektetőkkel közösen találjuk ki, azt is, hogy kft vagy zrt
A honlap értékelésre majd visszatérünk, egyelőre nem nyilatkoznék.
Igazából nem a kft üzemelteti, hanem Én magánpénzből, ha a kft mérlegét megnéznéd fals képet kapsz. A médiahatóság felé is Én, mint magánszemély vagyok bejelentve.
Az oldal egyelőre alacsony fixköltséggel rendelkezik, a szerver díja havi 45€. (erős HW) Ez tovább csökkenthető.
Szia!
nem értek hozzá,de ez tényleg kevésnek tűnik?
Szerinted mennyi a reális értéke?
hát egy kicsit sértő azért :) figyeltem ezeket a honlapértékelő portálokat, de 4000-60.000 dolláros szórással nem tudok mit kezdeni. Értelmetlenek.
esetleg egy cégnév sem ártana, ha nem titkos:)