4359-nél ott van a vételi oldalon 50k db ajánlat
4359-nél ott van a vételi oldalon 50k db ajánlat
A több körben, átlag 170-en vett pakk egyben 385-ön eladva,
bár úgy néz ki mintha már ma át akarná vinni a 400-at, jobb a békesség.
azért nincs forgalom, mert kiszívta a piacot :)
Erős a vevői oldal. Korrigálják a bux-t a mollal és telekommal. 350 erős támasz lett.
Kint rossz munkaerőpiaci adat jött, ez most megingathatja picit OTPt.
Te hol ragadtál be?
Amúgy most támadja az 50 naposat.
Én is ebben bízom! Volt nekem 5Ks céláram itt amikor Markeresem volt. remélem teljesül.
Sőt tudod mit mondok? Szerintem megy ez még majd tovább is. Persze egy stop majd azért kijár a biztonság kedvéért.
ja.. nem is kell eladni. 261.8as fibo az emelkedő háromszögből 4490!
Én azt javasoltam tegnap is dőlj csak hátra. 4K alatt van csak gondolkodni valód a varián.
Úgy döntöttem még nem adom el. 350-en megtámasztották. Azt vettem észre, hogy minden egyes nap egy magasabb szintre rakják és azt tartják is. Remélem 4500-ig így fogják csinálni.
Nem árt előre gondolkodni ugye.. ,-)
Eddig minden elemző le várta a papírt :D
eddig jó esélye voltak a longosoknak mondtam! Most kell figyelni jön a jó hír, hogy mindenkinek OTP kell! :D
Piaci összefoglaló
Csak az OTP kell a befektetőknek
2014. január 10. 10:48
Az amerikai tőzsdéken nem volt egységes irány csütörtökön azt követően, hogy a BoE és az EKB változatlanul hagyta irányadó kamatrátáját, és Mario Draghi arról beszélt, hogy továbbra is maradhatnak a laza monetáris kondíciók az eurózónában. Az ázsiai régió vezető indexei sem mutattak egységes képet, ami részben azzal volt magyarázható, hogy csalódást keltő kínai külkereskedelmi adatok kerültek publikálásra. A nyugat-európai tőzsdék viszont már erősödnek pénteken, ami azonban nincs hatással a BUX-ra. A hazai piacon az OTP kivételével az összes blue chip rosszul teljesít.