Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs tárgy

#685770 Hathor Előzmény: #685769

Én is ebben bízom! Volt nekem 5Ks céláram itt amikor Markeresem volt. remélem teljesül.

#685769 Davenport Előzmény: #685766

Sőt tudod mit mondok? Szerintem megy ez még majd tovább is. Persze egy stop majd azért kijár a biztonság kedvéért.

#685766 Hathor Előzmény: #685764

ja.. nem is kell eladni. 261.8as fibo az emelkedő háromszögből 4490!

Én azt javasoltam tegnap is dőlj csak hátra. 4K alatt van csak gondolkodni valód a varián.

#685764 Davenport Előzmény: #685752

Úgy döntöttem még nem adom el. 350-en megtámasztották. Azt vettem észre, hogy minden egyes nap egy magasabb szintre rakják és azt tartják is. Remélem 4500-ig így fogják csinálni.

#685752 Hathor Előzmény: #685726

Nem árt előre gondolkodni ugye.. ,-)

Eddig minden elemző le várta a papírt :D

eddig jó esélye voltak a longosoknak mondtam! Most kell figyelni jön a jó hír, hogy mindenkinek OTP kell! :D

Piaci összefoglaló

Csak az OTP kell a befektetőknek

2014. január 10. 10:48

Az amerikai tőzsdéken nem volt egységes irány csütörtökön azt követően, hogy a BoE és az EKB változatlanul hagyta irányadó kamatrátáját, és Mario Draghi arról beszélt, hogy továbbra is maradhatnak a laza monetáris kondíciók az eurózónában. Az ázsiai régió vezető indexei sem mutattak egységes képet, ami részben azzal volt magyarázható, hogy csalódást keltő kínai külkereskedelmi adatok kerültek publikálásra. A nyugat-európai tőzsdék viszont már erősödnek pénteken, ami azonban nincs hatással a BUX-ra. A hazai piacon az OTP kivételével az összes blue chip rosszul teljesít.

Re: nincs cím

#685631 Ibiza Előzmény: #685567

de kíváncsi vagy :)..a lényeg valakik sztem jelentős emelkedésre számítanak...még nem vagyok 100% poziban..ha megvan azonnal beírom.

#685625 banyaiz Előzmény: #685615

Szerintem jó lenne a 200 napos fölé kerülni pár 1000 Ft-al.

Kb mióta bejött a dev hiteles végső móka ami fél éve volt azóta megy ez a párszáz Ft-os vergődés itt 200 napos környékén, 50-200 napos között 50 napos alatt picivel. Emlékeim szerint kétszer felmentünk 200 napos fölé is (fél év alatt:). Egyszer kb pár órára, egyszer pár napra.

Szép teljesítmény. Most a 200 napos 4500 körül van, 50 napos 4360 körül. Duzzadunk az erőtől.

nincs tárgy

#685615 Davenport

Mikor fogy már el ezen a szinten ez a sok eladó? Jó lenne ma elérni azt az 50 naposat.

xar-ogán tóni megint meg…

#685613 Euroman

xar-ogán tóni megint megszólalt qria ügyben....

Re: nincs cím

#685566 Davenport Előzmény: #685559

Nem vagyok ideges, csak 4500-on beragadtam. Gondolom most, amikor elég jó forgalommal elindult, ne adjam el a pakkom félve, hogy visszaesik? Azért parázok, mert most jönnek a jó hírek, ami ugye azt jelenti, hogy el kezdenek kiszállni a nagyok. Félek, hogy valamelyik politikus megint benyög valamit. Megközelítve a beragadási pontom kezdek egy kicsit mocorogni a széken. Ezek miatt a félelmeim miatt gondolkodom a fele pakkom eladásán. Próbálnám menteni, amit lehet a tavalyi richteren hozott nyerőből.